Eve Online > CR - Archiwum

[BHI] Bane Heavy Industries

<< < (8/8)

Theronth:

--- Cytat: Jabolex w Październik 24, 2012, 14:01:26 ---Lepiej być nazywanym "pet(y)" czy nie?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Jabolex w Październik 24, 2012, 12:04:58 ---Co do bycia/nie bycia dumnym - to hm nie mam z tym problemu jak co poniektórzy, choć pisanie o peciarstwie (ma być obraźliwe?!) no to jest, ale przyżyje...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Jabolex w Październik 24, 2012, 09:07:58 ---Wolimy nową myśl polityczą w EvE niż wzorować się na podejściu AAA.

--- Koniec cytatu ---
W przeciągu trzech postów trzy różne postawy.

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Październik 24, 2012, 14:15:19 ---W przeciągu trzech postów trzy różne postawy.

--- Koniec cytatu ---
Bo:
Nielubienie określenia pet(y) oznacza, że mam z tym problem?

Brawo Szerloku ale:
    "Lepiej być nazywanym "pet(y)" czy nie?"
    "Wolimy nową myśl polityczą w EvE niż wzorować się na podejściu AAA."

To jest równoznaczne, czyli nowa myśl polityczna = nie nazywają Nas Petami.

Dwa:
Co do bycia/nie bycia dumnym - to hm nie mam z tym problemu jak co poniektórzy, choć pisanie o peciarstwie (ma być obraźliwe?!) no to jest, ale przyżyje...

Jak znalazłeś te trzy postawy? ()

Reasumując:
Wali mnie to czy nazywają mnie Petem czy nie, ale przy okazji mi to się nie pdoba, może mi się nie podobać, może, proszę, proszę...
BTW: Śliczny kucyk wydrukuję dla córki, ona też lubi kucyki.

Waxis:
Theronth z tym tytanem jak z jabłecznikiem napisałem to z humorem nawet emotke dałem więc nie traktujcie tego jako jakiegoś naszego celu. Chyba że ktoś chce ten przepis na jabłecznik to na pma wyśle  ;D Nigdy też nie planowaliśmy kupować czy budować żadnego supera. Może kiedyś.

O których ty latach piszesz. Korp postanowił spróbować życia w 0 mniej więcej rok temu i były w tym przerwy na przeprowadzki czy szukanie ally. Zaczęliśmy od red citizenów i dalej nie będę się rozpisywał. Wcześniej jak byliśmy w high to każdy zarabiał dla siebie. Maksymalny abonament wynosił 30m a korp nigdy nie był nie wiadomo jak liczny żeby się z tego jakaś niesamowita suma zrobiła. Z tego co się uzbierało kupiliśmy JF , POSa, i inny sprzęt do naszego pierwszego 0. Sam abonament nigdy nie wynosił dużo więcej niż nam było potrzebne w niektórych miesiącach nawet wychodziliśmy na minus i się brało wtedy iski z zapasu.

Co do bycia petem peta to nie kryjemy się z tym gdzie jesteśmy i z kim latamy. Fakt trzeba by dopisać do historii że teraz latamy z testami ale jak pisałem później to uzupełnię. Samo nazewnictwo mi nie przeszkadza. Najważniejsze jest to że dobrze się bawimy i znalazło się tu dla nas miejsce. Niestety coven jest po przeciwnej stronie barykady. Osobiście bym wolał strzelać do kogoś innego. W tym miejscu pozdrawiam inesgrimusa który zaczynał grę w naszym korpie. Obecnie jest przyjacielem korpa mimo tego że jest w covenie.

WhiteCat:
Oj tam oj tam chłopaki po prostu są dumni, że są petami których nikt petami nie nazywa, a nie jak te wredne -A- i reszta które sprawy stawiają jasno, co za chamstwo!  ;D

Jabolex:
Oczywiście masz racje.

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej