Eve Online > CR - Archiwum

[BHI] Bane Heavy Industries

<< < (6/8) > >>

Waxis:
Witam dawno nie zaglądałem a tu się rozmowa rozwinęła. Jeśli chodzi o dłógość posta to  pewnie że dało się dłóżej. Zawsze mogłem gdzieś dodać przepis na jabłecznik mojej mamy ale się powstrzymałem. Mimo tej całej rozpiski zapomniałem dodać parę zdań o abonamencie więc będzie jeszcze dłużej. Abonament jest składką na korpa płaconą raz w miesiącu. Teraz abonament wynosi 50m a od nowych graczy 20m. Suma się zmienia w zależności od potrzeb. Iski z abonamentu idą na tankowanie posów, JF, refundacje za okręty stracone w pvp, huby, upgrady do sys, custom office i inne wydatki. To co zostanie jest odkładane. W głębi duszy liczymy że kiedyś kupimy tytana  8)

Historia naszego korpa nie była spisywana od samego początku. Spisywanie historii zaczęliśmy jakiś rok temu. Osoba która się tym zajęła na początku już nie gra w eve (zaczęła studia). Informacje skąd się wzięła nasza korporacja oraz jej początek pochodzą od starszych korpowiczów którzy jeszcze w tym czasie grali w eve i się w miarę często logowali. Przypuszczam że najwięcej informacji podał Max i 12sty. Jak znajdę chwilę czasu to zrobię poprawki do historii na początku, dopiszę trochę do końca oraz dodam abonament.

Theronth:

Btw, w milicji nabyliśmy tytana po dwóch tygodniach, a wy już ryjecie anomalki tyle lat i nic. Ale to pewnie przez refundacje, w końcu Egiloo lata na :PvP: z Tribalami.
 Proponuję też zrobić update pierwszego posta z uwzględnieniem bycia petami petów.

I mały mściciel ortograficzny:

--- Cytat: Waxis w Październik 23, 2012, 14:58:04 ---Jeśli chodzi o dłógość posta to  pewnie że dało się dłóżej.

--- Koniec cytatu ---

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Październik 23, 2012, 16:08:26 --- Proponuję też zrobić update pierwszego posta z uwzględnieniem bycia petami petów.

--- Koniec cytatu ---

Wolimy nową myśl polityczą w EvE niż wzorować się na podejściu AAA.
Ale każdy robi to co lubi, dlatego pewnie po tylu latach nie mamy Tytana, lol...

Pozdrawiam

Keniutek:

--- Cytat: Jabolex w Październik 24, 2012, 09:07:58 ---Wolimy nową myśl polityczą w EvE

--- Koniec cytatu ---

Możesz rozwinąć na czym polega nowa myśl polityczna w EVE?

Doom:
Jak chcesz komuś dowalić superami wynajmij PL? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej