Eve Online > CR - Archiwum
[BHI] Bane Heavy Industries
Theronth:
Tak to się nazywało w bulletinach i nic na to nie poradzę
Soulscream:
--- Cytat: FN w Lipiec 26, 2012, 11:41:00 ---Szanujmy się :D - to nie Talitana była w ira tylko jasmin soulscream którym robiłeś wywiad do samego końca(wystarczy porównać daty daty i wsio jasne) czyli wywaleniu ira z smp co nastąpiło jak pokazałem Friggowi lub Wandalowi tego maila (FN zagląda do swojego archiwum) :
--- Koniec cytatu ---
Z SMP intel byl gowno wart i kazdy to wie. Moony skanowalo GS i odkrylo szpilke m-m na promie o ktorej nikt nie wiedzial z SMP. Wiecej wartosciowego intelu mialem z korpow RK/Smash niz SMP. W Ira bylem stricte dla znajomych, z ktorymi zaczynalem Eve.
--- Cytuj ---Ja nie słyszałem żeby ktoś narzekał na ali więc twoje insynuacje są albo już wyrobione "z automatu" albo to opowieści starej pszczoły z brodą o kulach bez nogi i dziurawymi skrzydełkami która po 39' ma luki w pamięci.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie moje insynuacje, bo wszyscy w okolo to praworzadni ludzie, ktorzy nie dbaja o wlasna dupe.
--- Cytuj ---Dla mnie jako nuba wtedy wyglądało to tak - koniec sielanki gdy gooni ogłaszają oficjalnie że zaoraja smash i RK, "zarząd" korpa sra po gaciach i mamy jeszcze szpiona a gooni w bwfz na beszczela wklejają maile aliancowe na lokal potem ten mail tego zwykłego karierowicza nie wartego factionowej kulki dezertera maxa.
--- Koniec cytatu ---
A co mieli robic, jak sojusz nie wykazywal zadnej checi w obronie wlasnej ziemi ? To co robili i jak robili to ich prywatna sprawda. Tym bardziej skoro byles "nub" tym bardziej nie znasz backgroundu owych wydarzen.
EDIT Zreszta, to nie jest watek o Ira tylko watek rekrutacyjny BSI,
Dux:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 26, 2012, 15:52:33 ---EDIT Zreszta, to nie jest watek o Ira tylko watek rekrutacyjny BSI,
--- Koniec cytatu ---
Tylko co na to BSI? :P
Soulscream:
--- Cytat: Dux w Lipiec 26, 2012, 16:57:53 ---Tylko co na to BSI? :P
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, o IRA moge dyskutowac w innym osobnym watku.
DarkRising:
smp się broniło, mieli nawet bitwę ze 120bsów i suport(inne czasy na nich to dużo było) i była bitwa o tego małego posa a na localu padały texty w stylu czy oni wiedzą czego właściwie bronią??
posów było dużo, jb były za darmo, skrzynka w posie często też dostępna na swoje graty. smp to były kerbiry, często źle wyskilowane kerbiry z których mogło coś być za rok lub dwa. I tu nagle przylatują goonsi, mnożą się jak szczury w śmietniku, latają małym ścierwem, niszczą wszystko jihadują.
pomogłeś zniszczyć noobów i legendę ludzi którzy w parę bsów podbijali 0.0 - bo miałeś masę kolegów w małym ścierwie za plecami ot i koniec historii. byłeś goonsem, będzisz goonsem, parę plusów już nazbierałeś, może za jakiś czas weźmie cie ktoś do polskiego korpa i znowu odwalisz akcję na miarę i legendę soulscreema.
a pogłoski jakoby była tam mała kasa - no to brednie czyste są, gdyby dzisiaj zarabiało się jak wtedy... to przykładowo z dreda/ts`a musiało by czasem wypadać na 10 plexów, tyle że dredów było... dużo, tyle że zaraz potem jak gooni to capneli ccp to znerfiło ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej