Eve Online > CR - Archiwum
[BHI] Bane Heavy Industries
Jabolex:
--- Cytat: DarkRising w Lipiec 26, 2012, 11:21:21 ---480 baniek każą płacić i piszą że nie ma podatku? :D
chyba ostro panie Sokole przesadziłeś, a może - ale to śmieszne by było.
--- Koniec cytatu ---
Tak/Jak się rodzi PLOTKA :o
JM
FN:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 26, 2012, 09:15:28 ---W Ira mialem znajomych i postac byla z tego powodu tam. Jak zaczela sie wojna ze smashem Talitana wyszla z IRA. Zreszta ten temat jeszcze gdzies lezy tutaj w archiwum i mozna sobie poczytac. Zreszta Sempiternus ruchal wlasnych czlonkow mlotkiem.
--- Koniec cytatu ---
Szanujmy się :D - to nie Talitana była w ira tylko jasmin soulscream którym robiłeś wywiad do samego końca(wystarczy porównać daty daty i wsio jasne) czyli wywaleniu ira z smp co nastąpiło jak pokazałem Friggowi lub Wandalowi tego maila (FN zagląda do swojego archiwum) :
Wysłany: Wczoraj 20:41 Decyzja zarządu
Drodzy Korpowicze!
Po długim namyśle i delikatnym wyważeniu za i przeciw podjęliśmy trudną decyzje o opuszczeniu 0.0 i sojuszu Sempiternus. Jest to konsekwencja polityki sojuszu, a raczej kompletnego jej braku. Goonsy – jeśli przylecą – tylko przyspieszyły tą decyzję. Od pewnego czasu w 0.0 nie jest już bezpiecznie i dochody jakby nie te. A sojusz nie podejmuje żadnych działań aby ten fakt zmienić.
Krótko mówiąc wynosimy się na dobre. Dlatego też zwijamy POSy i ich zawartość. Jeśli chcecie zostać w sojuszu proponujemy przejście do FCIN. Decyzja zarządu zostanie przekazana zarządowi sojuszu po zakończeniu ewakuacji naszych struktur z Geminate. Prosimy więc o dyskrecję w tej sprawie.
Swoje uwagi, pytania bądź sugestie możecie umieszczać na forum w temacie o tej samej treści.
W imieniu zarządu,
Max Bane - CEO
_________________________________________________ _______
Ja nie słyszałem żeby ktoś narzekał na ali więc twoje insynuacje są albo już wyrobione "z automatu" albo to opowieści starej pszczoły z brodą o kulach bez nogi i dziurawymi skrzydełkami która po 39' ma luki w pamięci.
Dla mnie jako nuba wtedy wyglądało to tak - koniec sielanki gdy gooni ogłaszają oficjalnie że zaoraja smash i RK, "zarząd" korpa sra po gaciach i mamy jeszcze szpiona a gooni w bwfz na beszczela wklejają maile aliancowe na lokal potem ten mail tego zwykłego karierowicza nie wartego factionowej kulki dezertera maxa.
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Lipiec 26, 2012, 11:26:43 ---Nie rozumiem o co chodzi Sokole(mu)Oko(u), abonament na dzień dzisiejszy to 100 mil.
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie "abonament" = PLEX i stąd nieporozumienie.
papugoz:
Takie rzeczy nazywa się składkami, po to by nie brzmiały tak negatywnie.
Jak widać Idustrialowy korp jeszcze nie wyrobił sobie umiejętności pisania o rzeczach podstawowych w sposób dyplomatyczny. ;)
Jabolex:
--- Cytat: papugoz w Lipiec 26, 2012, 12:23:01 ---Takie rzeczy nazywa się składkami, po to by nie brzmiały tak negatywnie.
Jak widać Idustrialowy korp jeszcze nie wyrobił sobie umiejętności pisania o rzeczach podstawowych w sposób dyplomatyczny. ;)
--- Koniec cytatu ---
Kwestia abonamentu nie wyszła od "korpa"...
A poza tym jeżeli to brzmi negatywnie, wstydliwie, odstraszająco to pech.
O, widzę że BHI powstało po ładnej DRAMIE, więcej szczegółów, więcej historii - proszę.
JM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej