Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 18:55:41 ---Owszem, Goonsi traktuja swoj plankton przyzwoicie, nie wnikam czy z wyrachowania czy z dobroci serca :P
Natomiast juz stosunki miedzy poszczegolnymi petami sa bardzo dalekie od "partnerskich", bulldogi sie gryza pod dywanem gdy tylko moga, i szczerze sie nienawidza, traktuja sie nawzajem z pogarda, kopia pod soba dolki, intryguja, a Mittani z wysokosci swojego wysokiego tronu udaje, ze tego nie dostrzega, pozwalajac raz na jakis czas umrzec najslabszym (OWN, Black Mark, Black Core, FCON, TNT, co tam jeszcze, jakies convicted itd itp) - w mysl zasady dziel i rzadz. Ja tego nie oceniam, byc moze jest to skuteczne i wlasnie tak ma byc - po prostu troche mnie smieszy, ze znowu jak co roku przychodza wakacje, masz torche wiecej czasu wiec zjawiasz sie tutaj ze swoimi wyssanymi z palca teoriami jakoby stosunki na polnocy byly "partnerskie", a na poludniu peciarnia, i jak zwykle popierasz te swoje wypociny jakims blizej nieokreslonym "kontaktem w szefostwie Goonsow", ktory daje ci prawo do autorytarnego pieprzenia bzdur ;) Ale pamietam, ze kiedys sie klociles, ze Stainwagon zajal Esoterie bez walki, wiec juz mnie raczej nic nie zdziwi....
--- Koniec cytatu ---
Rownie dobrze moglbym napisac to samo o Twoich kosmicznych wymyslach.
A co moje kontakty - a co ja mam Ci screenshota wkleić z moja lista znajomych z gf.com czy tez z msn wtf. Taka Rydis poznalem dlugo przed zanim byla np w GS. Znam ja z czasow kiedy szpiegowala dla nas BoB'a, ba byla chyba jeszcze wtedy w Triumvirate. To byly czasy Max1 albo lekko przed. Nie mam zamiaru i nie musze sie tlumaczyc z tego kogo znam badz nie wtf.
Widzisz jak czlowiek ma troche wiecej wolnego czasu to pozawala sobie na odwiedzanie starych smieci, a jak uwazasz ze forum publiczne powinno byc tylko dla ludzi ktorzy posiadaja subskrypcje to lepiej sie udaj na CAOD bo tam takie wymaganie akurat jest v0v. I zeby nie bylo Stainwagon zajal esoterie bez walki po wtopie c9n nie bylo zadnej wiekszej bitwy o esoterie poza roamami, a pozniej GS wygral Eve poprzez rozwiazanie BoB'a i teatr walk przeniosl sie gdzie indziej. No chyba, ze strzelanie do posow bez oslony uwazasz za bitwe pelna emocji to ja moge osobiscie pogratulowac podejscia.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 19:08:26 ---Rownie dobrze moglbym napisac to samo o Twoich kosmicznych wymyslach.
A co moje kontakty - a co ja mam Ci screenshota wkleić z moja lista znajomych z gf.com czy tez z msn wtf. jak uwazasz ze forum publiczne powinno byc tylko dla ludzi ktorzy posiadaja subskrypcje to lepiej sie udaj na CAOD
--- Koniec cytatu ---
Ale mi nie przeszkadza, ze sobie tutaj piszesz bzdury, w koncu to forum do tego sluzy :) Tylko gdy twierdzisz, ze masz te informacje od jakichs wysoko postawionych Goonsow, z ktorymi jestes w stalym kontakcie od kiedy tankowales im posy w 2008, bo to juz jest troche smieszne :)
A wracajac do tematu, Makalu ma juz internet, bo wlasnie wyslal na kugu swoj nowy statement, ktory zrobil furrore. Mozliwe, ze AAA przestanie sie w koncu miotac jak kurczak bez glowy ^^
24 Minutes Ago #1870
Makalu Zarya
Okay...here is the thing
We came to delve for fights...the cfc want to take the south and win eve...you think that you can blob and win...you might take delve and querious but we dont care...if you invade catch we'll just take it back as soon as you leave
We don't care about sov...we're a small gang alliance...we don't like being blobbed and we'll just bomb you whenever you try,
this is the thing:
1. We have never cared about sov.
2. We don't need to blob to win.
3. You won't be able to kill us...we'll survive no matter what you do and take our space back as soon as you're gone.
4. We don't need our allies to live...if you kill them we'll be just fine...
If you want to take catch then go right ahead...we'll be there waiting until you have to go home.
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 19:13:01 ---Ale mi nie przeszkadza, ze sobie tutaj piszesz bzdury, w koncu to forum do tego sluzy :) Tylko gdy twierdzisz, ze masz te informacje od jakichs wysoko postawionych Goonsow, z ktorymi jestes w stalym kontakcie od kiedy tankowales im posy w 2008, bo to juz jest troche smieszne :)
--- Koniec cytatu ---
Tzn co jest smieszne, ze utrzymuje kontakt z ludzmi z ktorymi sie w jakis sposob zzylem i gram z nimi w rozne gry/spotykam sie. Ja pierdziele Ty zyjesz pod kamieniem ? To jest prosty przyklad relacji miedzyludzkich o_O.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 19:20:22 ---Tzn co jest smieszne, ze utrzymuje kontakt z ludzmi z ktorymi sie w jakis sposob zzylem i gram z nimi w rozne gry/spotykam sie. Ja pierdziele Ty zyjesz pod kamieniem ? To jest prosty przyklad relacji miedzyludzkich o_O.
--- Koniec cytatu ---
Nie, smieszne jest ze wypisujesz takie glupoty, i twierdzisz ze nie musisz grac zeby sie orientowac w sytuacji, i ze "wiesz to napewno bo masz kolegow w Goonswarmie", i robisz tak od lat w kazde wakacje ^^
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 19:24:34 ---Nie, smieszne jest ze wypisujesz takie glupoty, i twierdzisz ze nie musisz grac zeby sie orientowac w sytuacji, i ze "wiesz to napewno bo masz kolegow w Goonswarmie", i robisz tak od lat w kazde wakacje ^^
--- Koniec cytatu ---
Ok nastepnym razem bede pisal raport na eve-centrala.com.pl z moich spotkan ze znajomymi, ba napisze krotka notke sluzbowa z kazdego posta na gf.com (ma sie ich ponad 10 tysiecy yo) tak by akurat nie wychodzilo ze tylko to robie w wakacje, a i dolacze referencje z podpisami od moich kolegow by oczywiscie udowodnic blizej nieokreslonej osobie, ze mowie prawde.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej