Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War

<< < (16/24) > >>

Tooten:

--- Cytat: Nitefish w Lipca 03, 2012, 17:38:56 ---Na północy zwykli ludzie tak samo mogą bocić jak na południu. Różnica w boceniu a techmoonach jest taka, że to pierwsze jest nielegalne.
Porównując oba źródełka to z legalną kasą możesz robić co chcesz, z nielegalną masz zawsze groźbę bana co jest robione. Nie wiem, na jakiej podstawie chcesz Tooten porównywać te rzeczy.

Darmowa legalna kasa >>> darmowa nielegalna kasa.

--- Koniec cytatu ---

Bo choć bocenie jest nielegalne, to dzierżawienie botom terenu już nie. A różnica między północą i południem jest taka, że na północy "żywi ludzie" ciągle się kręcą, jak nie jeden sojusz to trzeci, dziesiąty. Na południu jak ktoś wynajmie jakieś zadupie to będzie bocił przez miesiąc i nikt go nie najdzie.

--- Cytuj ---Sorry ale sugerowanie, że na południu wszyscy kradną wspólną kasą, a na północy rozdają ją biednym jest po prostu śmieszne
--- Koniec cytatu ---

A bynajmniej, nie sugeruję, że wszyscy kradną. Ale gdyby ktoś to robił, może to łatwo ukryć, a nikt wyciągów finansowych przecież nie dostanie. Wszystko jest "na słowo".

Co do FC, latam tu, latałem tam, i nie widzę żadnej różnicy między północnymi a południowymi. Może tylko to, że o ile południowi FC wypalali się zaraz po wojnie, bo wszystko się rozłaziło, to tutaj latałem pod jednym FC 3 lata temu, i mogę latać pod nim dziś... Ktoś musi robić coś dobrze.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 17:48:23 ---zomg!!!
Na poludniu peciarnia a na polnocy ludzie sie szanuja, no nie, czegos takiego jeszcze nie slyszalem - Twoja ignorancje skladam na karb tego, ze nie masz od wielu lat nic wspolnego z EVE i komentujesz sytuacje z punktu widzenia omszalego lesnego dziadka ktory swpomina jak to bylo w 39'  :D. Ja mam chary i na polnocy, i na poludniu, i siedze na roznych jabberach i kanalach w grze, na ktorych moge sobie poczytac jak odnosza sie do siebie nawzajem liderzy KFC, to sie naprawde az przykro czyta - wyzywanie od petow, grozenie resetami, kiedys nawet mielismy na forum taki specjalny dzial gdzie sie wrzucalo smieszne klotnie liderow roznych Goonsowych petow po kazdym awoxingu 8) Co do poludnia to zgodze sie co do AAA, ktore ma podobne tendencje, ale reszta w porownaniu z ukladami na polnocy to sielanka, np cokolwiek by nie powiedziec uklad Nulli/VeraCruz/HUN jest bardzo partnerski, podobnie w SW czy miedzy ROL a Kadeshi stosunki sa bardziej na luzie i naprawde ludzie sie lubia. Ale ciebie i tak nie przekonam, przeciez wiesz lepiej bo grales ostatnio... w 2007? Tankowales posy goonsom, tak? Jak ta funkcja sie nazywala, Logistic Director? Czyli cos w stylu Konserwator Powierzchni Plaskich  ;)

--- Koniec cytatu ---

Haha spoko. Trzeba grać aktywnie by mieć dostęp do zasobów związanych z CFC. Good job, dla Twojej informacji mimo statusu "nie aktywny" wciąż mam dostep do ludzi z którymi grałem i mam informacje z pierwszej reki (jabber i fora dyrektorskie). Ba nie trzeba grać w grę by śledzić polityke i poczynania ludzi. Pozdrowienia od GIA. A grałem ostatnio w tym roku na trialu by popatrzeć na zmiany, no i pierdolnął Twoj domek z kart.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 18:10:33 ---mam informacje z pierwszej reki.

--- Koniec cytatu ---
To czemu piszesz takie bzdury  :)

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 18:12:59 ---To czemu piszesz takie bzdury  :)

--- Koniec cytatu ---

Gdyby to były bzdury CFC by sie już dawno rozsypało. Jak są problemy da się je obejść by utrzymać jednośc - w CFC nikt nikomu nie płaci za bycie w CFC. Zreszta za uczestnictwo w bloku każdy jest nagradzany jak może. Wystarczy spojrzeć na branch czy tam tenal (my mieliśmy dług do spłacenia w stosunku do Razor'a) czy rozdzielenie ksieżyców. Ja radziłbym zatrudnić nowych szpiegów takich zdolnych coby mogli troche informacji wykraść z zasobów www.goonfleet.com.

A jeżeli mówisz o resetach takich sojuszy jak OWN well. Jak ktoś rucha własnych ludzi to jest tylko jedna kara.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 18:19:58 ---Gdyby to były bzdury CFC by sie już dawno rozsypało. Jak są problemy da się je obejść by utrzymać jednośc - w CFC nikt nikomu nie płaci za bycie w CFC.

A jeżeli mówisz o resetach takich sojuszy jak OWN well. Jak ktoś rucha własnych ludzi to jest tylko jedna kara.

--- Koniec cytatu ---
Owszem, Goonsi traktuja swoj plankton przyzwoicie, nie wnikam czy z wyrachowania czy z dobroci serca  :P
Natomiast juz stosunki miedzy poszczegolnymi petami sa bardzo dalekie od "partnerskich", bulldogi sie gryza pod dywanem gdy tylko moga, i szczerze sie nienawidza, traktuja sie nawzajem z pogarda, kopia pod soba dolki, intryguja, a Mittani z wysokosci swojego wysokiego tronu udaje, ze tego nie dostrzega, pozwalajac raz na jakis czas umrzec najslabszym (OWN, Black Mark, Black Core, FCON, TNT, co tam jeszcze, jakies convicted itd itp) - w mysl zasady dziel i rzadz. Ja tego nie oceniam, byc moze jest to skuteczne i wlasnie tak ma byc - po prostu troche mnie smieszy, ze znowu jak co roku przychodza wakacje, masz torche wiecej czasu wiec zjawiasz sie tutaj ze swoimi wyssanymi z palca teoriami jakoby stosunki na polnocy byly "partnerskie", a na poludniu peciarnia, i jak zwykle popierasz te swoje wypociny jakims blizej nieokreslonym "kontaktem w szefostwie Goonsow", ktory daje ci prawo do autorytarnego pieprzenia bzdur  ;) Ale pamietam, ze kiedys sie klociles, ze Stainwagon zajal Esoterie bez walki, wiec juz mnie raczej nic nie zdziwi....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej