Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War

<< < (18/24) > >>

SokoleOko:
Makalu żałosny jak zwykle

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 03, 2012, 19:39:34 ---Makalu żałosny jak zwykle

--- Koniec cytatu ---

Bardzo mi sie podobaja akapity, ze byciu malym sojuszem i o tym jak wrzucic wlasnych sojusznikow pod kola autobusu.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 19:31:52 ---Ok nastepnym razem bede pisal raport na eve-centrala.com.pl z moich spotkan ze znajomymi, ba napisze krotka notke sluzbowa z kazdego posta na gf.com (ma sie ich ponad 10 tysiecy yo) tak by akurat nie wychodzilo ze tylko to robie w wakacje, a i dolacze referencje z podpisami od moich kolegow by oczywiscie udowodnic blizej nieokreslonej osobie, ze mowie prawde.

--- Koniec cytatu ---

Ale mi nie musisz nic udowadniac, serio. To forum sluzy do wypisywania glupot, tak bylo od zawsze - i doskonale sie w tym odnajdujesz. Po prostu gdy piszesz kolejna glupote na temat gry, w ktorej juz od dawna sie nie orientujesz, to rob to na swoj wlasny rachunek, a nie usprawiedliwiaj sie w stylu "to wszystko prawda, bo mam kolegow w Goonswarmie", bo od takiego uzasadniania to co piszesz nie staje sie ani odrobine bardziej wiarygodne. Postepujac w ten sposob stawiasz w niekorzystnym swietle albo swoj intelekt, albo (przy odrobinie dobrej woli) wiedze swoich tajemniczych Wysoko Postawionych Goonow na temat gry, w ktora badz co badz - w przeciwienstwie do Ciebie - graja  ;)

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 19:45:33 ---Ale mi nie musisz nic udowadniac, serio. To forum sluzy do wypisywania glupot, tak bylo od zawsze - i doskonale sie w tym odnajdujesz. Po prostu gdy piszesz kolejna glupote na temat gry, w ktorej juz od dawna sie nie orientujesz, to rob to na swoj wlasny rachunek, a nie usprawiedliwiaj sie w stylu "to wszystko prawda, bo mam kolegow w Goonswarmie", bo od takiego uzasadniania to co piszesz nie staje sie ani odrobine bardziej wiarygodne. Postepujac w ten sposob stawiasz w niekorzystnym swietle albo swoj intelekt, albo (przy odrobinie dobrej woli) wiedze swoich tajemniczych Wysoko Postawionych Goonow na temat gry, w ktora badz co badz - w przeciwienstwie do Ciebie - graja  ;)

--- Koniec cytatu ---

Spoko bede pamietal by kazda Twoja jakakolwiek opinie zlac Cieplym moczem bo rownie dobrze moge powiedziec o Tobie ze chuja wiesz :).

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 19:47:37 ---rownie dobrze moge powiedziec o Tobie ze chuja wiesz :).

--- Koniec cytatu ---

Owszem, mozesz, i mi to zupelnie nie przeszkadza. Napisales, ze na polnocy panuja stosunki partnerskie, a na poludniu jest peciarstwo - niestety nie moge sie zgodzic z Twoja opinia, poniewaz jako osoba posiadajaca chary w jednym i w drugim obozie, jestem w stanie te stosunki porownac, i jest dokladnie na odwrot (z drobnymi wyjatkami). Zamiast wdac sie w dyskusje, i udowodnic mi ze sie myle, stwierdziles ze co prawda nie grasz ale napewno masz racje, bo tak ci powiedzieli Wysoko Postawieni Koledzy z Goonswarmu. Ja tylko delikatnie wydrwilem tego typu postawe, to wszystko. A teraz ty mozesz wydriwc to, ze gram w ta gre, i mozesz wyszydzac cokolwiek napisze, naprawde mi to nie przeszkadza bo sie przyzwyczailem, jako wytrawny forum warrior ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej