Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (91/353) > >>

Centurion:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 16, 2014, 09:42:41 ---Xeo jak zwykle dobrze podsumował :)

--- Koniec cytatu ---

Przerażające, Xeo ma słowotok nawet na forum i bez alko :P

No i szacun dla Idei (c0venu) za ogarnięcie vurionka, widzę, że robi teraz dużo więcej niż tylko wkurwianie ludzi w korpie :D

Okropniak:

--- Cytat: Xeovar w Lipca 16, 2014, 09:26:09 ---- C0ven (a konkretnie vurionek) to ogarnął
- był dobrze wykonany
- że była zajebista akcja i fajna bitka
- że NC dostało w nos, może będą dwa razy uważać dropiąc w stain

--- Koniec cytatu ---

W sumie powyższe punkty przesądzają o zwycięstwie, nawet w przypadku gdyby było to na minus w isk.
Głównie dlatego że jest to pokazanie "światu" że C0ven ma się dobrze i jest czymś więcej niż celem do dropienia dla obcych tytków, a sam fakt udanej i dobrze przeprowadzonej akcji może zachęcić sympatyków do pomocy w razie potrzeby.
Tytka szkoda - byłoby dużo śmieszniej słuchać co się działo na NC ts (bo zgaduję że jakieś szpiony mają to nagrywane na bieżąco :))

Doom:

--- Cytat: Cors w Lipca 16, 2014, 09:51:36 ---wartość na kb jest mniej wiecej na remis - ale nvm.

Ja na to patrze inaczej - to nie "największa strata dredów od czasów Mikkera" tylko "pierwsze od dawna użycie dredów bojowo, a nie jako maszyny rolniczej czyli pług do orania posów"
a co emocji na TS było :)  po obejrzeniu filmiku dopiero trafiło do mnie jakie epitety latały :)

--- Koniec cytatu ---
Czy od dłuższego czasu? Zdaje się że poszczuliście te spaśluchy podczas rape tyteksów PL/N3 tamta bitka jest już jako "dawno"?

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Lipca 16, 2014, 10:03:09 ---Czy od dłuższego czasu? Zdaje się że poszczuliście te spaśluchy podczas rape tyteksów PL/N3 tamta bitka jest już jako "dawno"?

--- Koniec cytatu ---

Zlituj się pan, widać nigdy nie byłeś w bitce na 10% tidi. Emocje jak, nie przymierzając, w brydżu :D

Coritsikaela Enth:
mowa o B-R czy ja o czymś nie wiem?  bo na B-R to coven wystawił cepy a nie dredy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej