Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 16, 2014, 10:10:08 ---Zlituj się pan, widać nigdy nie byłeś w bitce na 10% tidi. Emocje jak, nie przymierzając, w brydżu :D
--- Koniec cytatu ---
- POTRZEBNE REPY, AAAAAAAAAAAAAAAA NIECH MNIE KTOŚ ZREPUJE!!!!!
- Za pół godziny cykl mi zejdzie, to dostaniesz.
- REEEEEEEEEEEPYYYYYYYY
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Lipca 16, 2014, 10:15:54 ---- POTRZEBNE REPY, AAAAAAAAAAAAAAAA NIECH MNIE KTOŚ ZREPUJE!!!!!
- Za pół godziny cykl mi zejdzie, to dostaniesz.
- REEEEEEEEEEEPYYYYYYYY
--- Koniec cytatu ---
- Nie było broadcastu, to nie było repów!
- Sorry, k... , film z GF oglądałem
:D
Anthar:
Wy wszyscy jestescie za przeproszeniem , popier......
W srodku sezonu ogorkowego , taka zajebista akcja :D
Iski? Olac, dred juz kupiony, za 2 dni bedzie gotowy do walki.
Zwyciestwo / wygrana ?
Dla mnie najwazniejsze ze zabawa!
To jak isc na ryby.
Fajne ale jak zlapiesz taaaaaaaka rybe , na kolejnej lamiac wedke to i tak sie nie przejmujesz ;)
Sokole - jesli Cie tak bardzo interesuje to iskowo wyszlismy na +
Czy wygrana? Raczej remis.
Niby cel osiagniety, ale NC bedzie mialo rownie duzy problem zreinburstowac te supery co my stracone dredy.
Co nie zmienia faktu, ze mamy czym wkurzac Vurionka przez najblizsze 2 tygodnie ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Anthar w Lipca 16, 2014, 10:42:55 ---Niby cel osiagniety, ale NC bedzie mialo rownie duzy problem zreinburstowac te supery co my stracone dredy.
--- Koniec cytatu ---
Co Ty palisz... Oni mają parę regionów rentierów, którzy w umowie rentu mają zapis, że jeśli produkują supery, to w pierwszej kolejności muszą je sprzedać NC po "bro price". Jak pisałem, dla nich to był zerowy koszt wyspawnienia bitki i zabicia kilkudziesięciu dreadów praktycznie bez ryzyka (bo było wiadomo, że nie będzie kontr-dropa na ich supery).
GlassCutter:
Racja, NC. już ma 30 nowych superów w miejsce tych 4 straconych. Za to c0ven nie pozbiera się ekonomicznie po tej wtopie przez najbliższe 2 lata. To gigantyczny cios w kieszeń dla każdego pilota.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej