Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Chomczul:
Ogarnijcie swoich membersów-squattersów w w-q zeby nie strzelali do blue i nie reinforcowali blue struktur ;p
Xeovar:
--- Cytat: Chomczul w Grudnia 17, 2013, 19:36:47 ---Ogarnijcie swoich membersów-squattersów w w-q zeby nie strzelali do blue i nie reinforcowali blue struktur ;p
--- Koniec cytatu ---
Oni to chyba na gazie rfowali, bo nasze POCO tez dostalo.
Chomczul:
lol
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Skeer w Grudnia 17, 2013, 14:30:21 ---Iglo to w ogóle legenda była. Do dziś pamiętam, jak z Vide polowaliśmy na cwaniaczkującego hosta w QOOH (bodajże Vaga? - zabijcie, zapomniałem), który wskoczył przez mój gate, krzyczę do iglo żeby baniował. No i tak się porobiło, że host nawiał warpem, wleciała reszta vide i wtedy Iglo bańkę na nas postawił ;D
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się, że uczestniczyłem w tej akcji. Dodaj może, że Iglo nie był graczem niedzielnym ale osobą w teorii ograną i posiadającą ponoć doświadczenie PVP ];)
Horb:
--- Cytat: FITTIpalti w Grudnia 17, 2013, 08:13:23 ---Sokole Pomordor to jeszcze nic... wyobraź sobie że mamy plusa z Ruskimi i te ruskie dają ci hasło do posa żebyś mógł się bezpiecznie wylogować albo schronić podczas bitki (com uczynił) .
Luguje się na drugi dzień a tu kampa posa, goście mają hasło i takie tam nic strasznego, logout i altem lece sie ratować przefitowywać... Login i patrze a tu mnie wyjebuje z posa bo jakaś ruska sitwa zmieniła hasło dpo posa.
Nie mija parę godzin jak jakiś cięć plusuje mam większe pół EVE żeby BUFU nie dostawało punktów za PVP bo ROPLE boją się o to że stracą POSY....
Mówię ci te histerie z bąblowaniem własnej floty w H-ADOC to nic w porównaniu z tym…
--- Koniec cytatu ---
o to wiem juz jak spadl moj typhoon :)
bede w 7 niebie jak przejmiecie posy ropli i nie zadne + do cfc nic tu nie zmienia :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej