Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (78/353) > >>

FITTIpalti:
Sokole Pomordor to jeszcze nic... wyobraź sobie że mamy plusa z Ruskimi i te ruskie dają ci hasło do posa żebyś mógł się bezpiecznie wylogować albo schronić podczas bitki (com uczynił) .
Luguje się na drugi dzień a tu kampa posa, goście mają hasło i takie tam nic strasznego, logout i altem lece sie ratować przefitowywać... Login i patrze a tu mnie wyjebuje z posa bo jakaś ruska sitwa zmieniła hasło dpo posa.
Nie mija parę godzin jak jakiś cięć  plusuje mam większe pół EVE żeby BUFU nie dostawało punktów za PVP bo ROPLE boją się o to że stracą POSY....

Mówię ci te histerie z bąblowaniem własnej floty w H-ADOC to nic w porównaniu z tym…

WhiteCat:

--- Cytat: FITTIpalti w Grudnia 17, 2013, 08:13:23 ---Nie mija parę godzin jak jakiś cięć  plusuje mam większe pół EVE żeby BUFU nie dostawało punktów za PVP bo ROPLE boją się o to że stracą POSY....

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, moje zdolności dyplomatyczne doprowadziły do plusa z CFC.
Sam nie wiedziałem, że mam takiego skila :D

Zygi O.:

--- Cytat: WhiteCat w Grudnia 17, 2013, 08:28:05 ---Potwierdzam, moje zdolności dyplomatyczne doprowadziły do plusa z CFC.
Sam nie wiedziałem, że mam takiego skila :D

--- Koniec cytatu ---

Historia Cię rozliczy...

Popraw sobie ally w profilu.M.

Skeer:
Iglo to w ogóle legenda była. Do dziś pamiętam, jak z Vide polowaliśmy na cwaniaczkującego hosta w QOOH (bodajże Vaga? - zabijcie, zapomniałem), który wskoczył przez mój gate, krzyczę do iglo żeby baniował. No i tak się porobiło, że host nawiał warpem, wleciała reszta vide i wtedy Iglo bańkę na nas postawił  ;D

FITTIpalti:
Zastrzelili byście go to by sie nauczył i jeszcze ze trzy razy na undoku  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej