Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Zakalve:
--- Cytuj ---bede w 7 niebie jak przejmiecie posy ropli i nie zadne + do cfc nic tu nie zmienia
--- Koniec cytatu ---
Świetnie sobie grunt pod bycie FC c0ven przygotowujesz. Więcej takich postów, a w ROPL będzie siarą latanie w twoich flotach.
WhiteCat:
Ależ Zaku już jest :P
Jeżeli BUFU będzie sobie radzić, to nie widzę problemu w oddaniu im czegokolwiek, wiesz Horb bez moonów też da się żyć, ci robiliśmy jakoś prawie rok czasu pobytu w c0venie :)
Ciekawi mnie tylko reakcja panów z IDEI jak się okaże, ze to im BUFU coś podbierze, bo przy aktualnym tempie zmierzają prosto na pierwsze miejsce i nawet latanie mysi na każde CTA tu nie pomoże :D
Widzę, że ktoś ma nadal ból dupy za zrobienie mu afery za strzelanie do blue dredów i musi się podbudować centralą ;)
Coritsikaela Enth:
yy a ktoś z BUFU wogle wyraził chęć posiadania moona? Bo ja kojarze tylko 1, w porywach dwie osoby które u nas to bawiło i jedna narazie nie gra a druga gra mniej... i jakos nie sądze, żeby nagle cały corp z powodu przejścia do c0venu zapragnał złapać za grabki o co się tak martwicie :P
osobiście to dużo dużo wiekszy problem mam z wywiezieniem calego mojego juz nie potrzebnego crapu back to Jita i sprowadzeniem bs-ów i paru przydatnych shipów na wasze cta stacje niż z podziałem moonów/anomalek czy innych przychodów z eso czy jak tam zarabiacie ;p
WhiteCat:
Jak chcesz to wywieźć z Eso/Stain to wyślij do mnie maila in-game :)
Curse/Catch raczej nie obsługuję
Zygi O.:
--- Cytat: Cors w Grudnia 19, 2013, 10:27:59 ---yy a ktoś z BUFU wogle wyraził chęć posiadania moona? Bo ja kojarze tylko 1, w porywach dwie osoby które u nas to bawiło i jedna narazie nie gra a druga gra mniej... i jakos nie sądze, żeby nagle cały corp z powodu przejścia do c0venu zapragnał złapać za grabki o co się tak martwicie :P
osobiście to dużo dużo wiekszy problem mam z wywiezieniem calego mojego juz nie potrzebnego crapu back to Jita i sprowadzeniem bs-ów i paru przydatnych shipów na wasze cta stacje niż z podziałem moonów/anomalek czy innych przychodów z eso czy jak tam zarabiacie ;p
--- Koniec cytatu ---
Bredzisz;p Wszyscy chcemy moona!
I anomki!!:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej