Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (8/353) > >>

Ashri:
ja się pienię?  ??? raczej jestem tu atakowany na lewo i prawo i nie podejmuję "wyzwań"
może faktycznie dobrze żyjecie ze snufboxami i się obraziliście za to bydło i hołotę. ale to nie moj problem  ;D

Skeer:
To jest nierealistyczne właśnie z powodów, jakie podał Janek.

Poza tym logistycznie dla C0ven to jest niezły problem ze względu na wąskie gardło Stain-Sagain.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 26, 2012, 16:28:52 ---Solidne podstawy to juz dawno ten alians opuscily

--- Koniec cytatu ---

Jezeli mowisz o sobie, to tylko dzieki temu ze go opusciles ten sojusz nadal jakos funkcjonuje :) Chociaz smrodek sie nadal ciagnie, nawet po tylu latach ciezko wywietrzyc i pozbyc sie tego szlamu

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Skeer w Czerwiec 26, 2012, 23:31:04 ---To jest nierealistyczne właśnie z powodów, jakie podał Janek.

Poza tym logistycznie dla C0ven to jest niezły problem ze względu na wąskie gardło Stain-Sagain.

--- Koniec cytatu ---
Vide przeciskało się przez to wąskie gardełko parę razy bez uszczerbku na zdrowiu(jesteśmy specami od przeprowadzek - logistyka to nie problem :P). Wydaje mi się że to jest nierealistyczne, bo C0ven wyciągając capsy ze stain nie ryzykuje tylko ich utraty. W ich przypadku większym zmartwieniem byłoby zastąpienie wtopionej floty nowymi statkami na czas. Tak czysto teoretycznie jako sov-holderzy zbierający na cta "po 50-60"osób, którzy właśnie stracili pokaźna flote capsli i do tego są uzależnieni od rentierów mieliby większe zmartwienia na głowie.. tak mi się przynajmniej wydaje. Przeciśnięcie capsli przez parę low-s to przy tym pikuś.

Ashri:
wychodzi na to że jesteście tam uziemnieni.
ale zwykłym dredem łątwiej by było przyczłapać.
Tak czy siak, sprawę  trza zostawić organizatorom eventów, to im najbardziej powinno zależeć na przyzwoitym pierdolnięciu, ja się zgłaszam jako chętny na taką imprezę jak coś.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej