Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Kira Korpii:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 26, 2012, 23:34:22 ---Jezeli mowisz o sobie, to tylko dzieki temu ze go opusciles ten sojusz nadal jakos funkcjonuje :) Chociaz smrodek sie nadal ciagnie, nawet po tylu latach ciezko wywietrzyc i pozbyc sie tego szlamu
--- Koniec cytatu ---
No widzisz gdyby nie ten swojski smrodek z tego aliansu w ogole nic by nie bylo, i nie nie mowie tylko o sobie ale o wielu ludziach ktorych w ten sposob podsumowujesz. Bardzo milo przeczytac jak sie smaruje dupe ludziom ktorzy juz tam nie sa, za to tylko ze im zalezalo na - trzeba nadmienic - innym projekcie, a nie na kramieniu botow se i inver brassu w odizolowanej esoterii.
Ale co mozesz pamietac z czasow zakladania tego tworu skoro dolaczyles na gotowe w czasie wojny z syskami ktora byla i tak wygrana z gory bo prowadzona na ich TSie... Pewnie myslales ze byles niezbednym ogniwem z epickiego korpa "liga polskich romkow", i przyleciales na odsiecz iscie wiedenska...
Ale tak wygrales nam ta wojne siedzac w cloaku na posie z jump bridgem i pomagales przestraszliwie! Zasluzyles mysle na swoje dozywotnie poletko w milym puszystym sanctumie lub havenie dokad mozesz dostarczac rakiety po wsze czasy ;p
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 27, 2012, 04:22:12 ---i nie nie mowie tylko o sobie ale o wielu ludziach ktorych w ten sposob podsumowujesz. Bardzo milo przeczytac jak sie smaruje dupe ludziom ktorzy juz tam nie sa
--- Koniec cytatu ---
ale ja mowie konkretnie o Tobie, a nie o innych ludziach ;)
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 27, 2012, 04:22:12 ---Ale co mozesz pamietac z czasow zakladania tego tworu skoro dolaczyles na gotowe
--- Koniec cytatu ---
lol
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 27, 2012, 04:22:12 ---
Ale tak wygrales nam ta wojne siedzac w cloaku na posie z jump bridgem i pomagales przestraszliwie!
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie siedzialem na zadnym posie z JB, ani nie wygralem zadnej wojny - pamietam ze w czasie jak WY lataliscie zabijac syskom raciarki, to ja solo kampilem im stacje w vagabondzie, ale co Ty mozesz o tym wiedziec ^^
W kazdym razie opusciles sojusz doslownie w ostatnim momencie, jeszcze troche Twojego siania i faktycznie by sie rozpadl, ale dzieki tej meskiej decyzji jakos udalo sie nam przetrwac. Takze dziekujemy ze sobie poszedles, szkoda tylko ze z dreadami... ;)
[mod] ja pierdykam, nie zmuszajcie mnie, zebym wstal, bo na tapatalku sie nie da tego pokroic.[/mod]
Xeovar:
--- Cytat: [p]unct w Czerwiec 27, 2012, 04:17:20 ---wychodzi na to że jesteście tam uziemnieni.
--- Koniec cytatu ---
Którego kawałka posta informacyjnego C0ven nie przeczytałeś, skoro nie zauważyłeś, że celową decyzją wyróżniającą C0ven od innych polskich organizacji jest jego terytorialność ?
Owszem, można argumentować że gdzie indziej jest lepiej/fajniej/costam, i jest dużo innych korpów/ally które sobie skaczą i latają. My jesteśmy sojuszem ze Stain.....
A że akurat taki profil jest mało popularny a teren niezbyt uczęszczany to aktualnie nie mamy za dobrej sytuacji :P Ale nie damy się :)
Haj Kira, szkoda że wpadasz tylko trolować bo chary już do końca sprzedałeś :(
No ale tak to bywa, lepiej z bitterveta się poprzypieprzać, bo i tak się nie lata :) A my nadal walczymy mimo strasznych ciosów które musieliśmy przyjąć na klatę - takich jak Twoja nieobecność.
Jonas:
--- Cytat: [p]unct w Czerwiec 27, 2012, 04:17:20 ---wychodzi na to że jesteście tam uziemnieni.
ale zwykłym dredem łątwiej by było przyczłapać.
Tak czy siak, sprawę trza zostawić organizatorom eventów, to im najbardziej powinno zależeć na przyzwoitym pierdolnięciu, ja się zgłaszam jako chętny na taką imprezę jak coś. ;D
--- Koniec cytatu ---
To ja się zapisuję na tą imprezę razem z dreadami i carrierami, jak tylko kolega ją zorganizuje.
Isengrim:
Poza tym chcialem zauwazyc, ze c0ven nie mogl przyleciec na Caldari Faction Night swoimi superami i tytanami, bo AFAIK chwilowo nie posiada zadnych Leviathanow ani Wyvern na stanie. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej