Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
MikeX:
--- Cytat: Herezja w Sierpień 08, 2012, 23:53:26 ---Nic nie stoi w miejscu. Pewnie brakuje Ci Pixel Shader 3.0? Zgadza się?
--- Koniec cytatu ---
Teraz to właściwie.... wszystkiego :p
A tak poważnie:
Tak, brakuje mi pixel shadera 3.0 (Nvidia GeForce FX 5200 )
Co do procka, to da radę, jeżeli obsługuje "SSE2" (Athlon XP 3200+) - nie wiem gdzie mogę to sprawdzić :P
Resztę mam na ponad zalecane, więc git :P
MiltisUmbrae:
Po dzisiejszym dniu stwierdzam że Xeo kompletnie stracił kontrolę na trollami z c0venu :)
A świat stanął na głowie na kerbir naczelny i największa maruda c0ven, co to nigdy nie uprawiała pvp innego niż blobwarfare - Tolene, oraz cyferkomaniak którzy chyba nawet nie wie do czego służą działka Badyl - zagrozili że mnie zastrzelą mimo że jestem blue ^^.
Dzięki chłopaki dawno się tak nie uśmiałem ;P
A Xeo miał takie dobre chęci.
SokoleOko:
A co się stało z Twoim zajebistym korpem?
MiltisUmbrae:
EvEWho zaczęło pokazywać że istnieję więc go zamknąłem.
Xeovar:
Nie Milits, ja cię nie chcę mieć na niebiesko :] To że znalazłeś się w korpie który właśnie plusujemy było przykrym zaskoczeniem, które już korygujemy.
Wydałem także zgodę na odstrzał Twojej skromnej osoby mimo tego przypadkowego blue standa.
To, że C0ven nie ma zamiaru wynagradzać strat poniesionych przez nasz sojusz rentierski na skutek Twojego zachowania, nie oznacza, że mamy zamiar kiedykolwiek w przyszłości mieć Cię na niebiesko. Nie mam bladego pojęcia o jakie moje dobre chęci Ci chodzi, ale jeśli Ci się wydawało że kiedykolwiek mógłbyś do nas wrócić, to chyba Cię Mahomet opuścił....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej