Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Xeovar:
--- Cytat: MikeX w Sierpień 08, 2012, 23:50:21 ---Hahaha, bardziej bym to nazwał chwilowym brakiem kobity, co wiąże się z nagłym przypływem wolnego czasu/hajsu itd. :P
--- Koniec cytatu ---
Gdzieś ją posłał ? :)
--- Cytuj ---Dlaczego eve ma teraz takie wymagania !!!! :( Pamiętam jak kilka lat temu na tym kompie pocinałem na wysokich detalach, a teraz to nawet na minimalnych wymaganiach mi nie pociągnie ;/
--- Koniec cytatu ---
Niestety, eve coraz ładniejsze, do tego to chodzenie po stacjach co go nie ma... ;)
--- Cytuj ---Szkoda mi teraz mojego chara... parę dobrych lat był przeze mnie skillowany i o ile dobrze pamiętam, to jeszcze Ty z CC go później używaliście :P
--- Koniec cytatu ---
A co z nim zrobiles ? Myslalem ze cc nadal go uzywal jak grał ostatnio ?
MikeX:
--- Cytat: Xeovar w Sierpień 09, 2012, 00:47:46 ---Gdzieś ją posłał ? :)
--- Koniec cytatu ---
Długa historia :P
--- Cytuj ---A co z nim zrobiles ? Myslalem ze cc nadal go uzywal jak grał ostatnio ?
--- Koniec cytatu ---
Zajawka na eve dopiero niedawno mi wróciła, więc nie miałem kiedy się spytać brata o konto :P
Zresztą tak czy siak teraz nie dam rady pograć, najpierw muszę sobie jako tako maszynę złożyć - prawdopodobnie procek i karta graficzna do wymiany (poczekam jeszcze co mi Herezja odpisze) i będzie można śmigać na małe opy :) Znając życie, na większe op musiałbym wybulić dwie wypłaty na nowego kompa :)
Coś mi się o uszy obiło, że można mieć własne planety lub coś w tym stylu. To prawda ? :P
WhiteCat:
--- Cytat: MikeX w Sierpień 09, 2012, 02:16:36 ---Coś mi się o uszy obiło, że można mieć własne planety lub coś w tym stylu. To prawda ? :P
--- Koniec cytatu ---
No własne planety to może lekka przesada (chyba, że korpowe/ally w uproszczeniu :P), ale fakt można na planetach zakładać instalacje, wydobywać surowce, przerabiać je etc. które później przeznaczyć można do wytwarzania posów i całej związanej z nimi infrastruktury, stuff'u T2 etc, etc. Albo po prostu sprzedać ;)
[VIDE] Herezja:
Z moich obserwacji wynika, że jak masz słabego procka a dobrą w miarę grafikę to gra się spokojnie uruchomi (trochę więcej czasu zajmuje przeskok między systemami i czasem masz większe lagi w większych bitkach niż inni ale to chyba uda Ci się przeboleć?).
Zmień grafę, jak gra będzie działała to po co inwestować dalej za to jeśli nie będzie to się zastanowisz nad zmianą zabaweczki.
Trefnis:
MikeX czegos nie rozumiem, kobite pusciles i nie masz kasy na kompa ?
z moich wyliczen wynika ze puszczenie kobity to +70-80% do pensji, 1 miech i masz nowego kompa,
wracaj wracaj
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej