Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Ashri:
good job Herezja... good job ;D
MikeX:
Nie ma to jak wejść na forum, podczas sprawdzania minimalnych wymagań EvE... Mam nadzieje, że ktoś mnie jeszcze pamięta ;)
Widzę, że poza nazwą, to C0ven się całkowicie zmienił ! Pamiętam jeszcze jak ten sojusz powstawał i nie sądziłem, że uda mu się tak długo przetrwać ;) hahaha nie zapomnę jak 2004r RAVE było zagorzałym minning corpem, a słowo "zaszalejemy" oznaczało przeprawę przez 0.4 :p Co prawda później się wyrobili, ale fajnie powspominać :)
Szkoda, że PBN podupadło, no ale i tak nie zapomnę latania z królikami!
Heh, ze starej ekipy pamiętam Xeo i Monę, pewnie przez te "X" w nazwie :)
Jak kupię sobie lepszą maszynę i odzyskam od CC hasło do swojego konta, to może wrócę do gry.
Xeovar:
--- Cytat: MikeX w Sierpień 08, 2012, 03:55:18 ---Nie ma to jak wejść na forum, podczas sprawdzania minimalnych wymagań EvE... Mam nadzieje, że ktoś mnie jeszcze pamięta ;)
Widzę, że poza nazwą, to C0ven się całkowicie zmienił ! Pamiętam jeszcze jak ten sojusz powstawał i nie sądziłem, że uda mu się tak długo przetrwać ;) hahaha nie zapomnę jak 2004r RAVE było zagorzałym minning corpem, a słowo "zaszalejemy" oznaczało przeprawę przez 0.4 :p Co prawda później się wyrobili, ale fajnie powspominać :)
Szkoda, że PBN podupadło, no ale i tak nie zapomnę latania z królikami!
Heh, ze starej ekipy pamiętam Xeo i Monę, pewnie przez te "X" w nazwie :)
Jak kupię sobie lepszą maszynę i odzyskam od CC hasło do swojego konta, to może wrócę do gry.
--- Koniec cytatu ---
Uooooo duchy :) a moze zmartwystanie veta ;)
MikeX:
--- Cytat: Xeovar w Sierpień 08, 2012, 08:16:02 ---Uooooo duchy :) a moze zmartwystanie veta ;)
--- Koniec cytatu ---
Hahaha, bardziej bym to nazwał chwilowym brakiem kobity, co wiąże się z nagłym przypływem wolnego czasu/hajsu itd. :P
Dlaczego eve ma teraz takie wymagania !!!! :( Pamiętam jak kilka lat temu na tym kompie pocinałem na wysokich detalach, a teraz to nawet na minimalnych wymaganiach mi nie pociągnie ;/
Szkoda mi teraz mojego chara... parę dobrych lat był przeze mnie skillowany i o ile dobrze pamiętam, to jeszcze Ty z CC go później używaliście :P
[VIDE] Herezja:
Nic nie stoi w miejscu. Pewnie brakuje Ci Pixel Shader 3.0? Zgadza się?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej