Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (20/353) > >>

Goomich:
"Bez opłaty" mi się nie rymowało. :P

Xeovar:
Oj tam, oj tam literówka, fixed :)

Ashri:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 03, 2012, 11:36:18 ---Really? Nic nie masz z tego? A dostęp do terenu na którym możesz farmić?

--- Koniec cytatu ---

jak ktoś szuka rolników, to szuka rolników - gracze nie potrzebują ugoru aby zarobić i jak się ich traktuje jak rolników to gryzą.
mieszkałem bardzo długo w npc space w stein też i zarżnołem prawdopodobnie więcej oficerów niż ty, kiedy goniłeś broniąc posów dyrektorów na cta marnując czas i energię.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: [p]unct w Lipiec 08, 2012, 17:13:59 ---jak ktoś szuka rolników, to szuka rolników - gracze nie potrzebują ugoru aby zarobić i jak się ich traktuje jak rolników to gryzą.
mieszkałem bardzo długo w npc space w stein też i zarżnołem prawdopodobnie więcej oficerów niż ty, kiedy goniłeś broniąc posów dyrektorów na cta marnując czas i energię.

--- Koniec cytatu ---
C0ven jest jaki jest są tacy co Go lubią i są tacy, którym jest solą w oku. Jest tam sporo osób, które milo wspominam jak i kilka troli (ale wszędzie można ich spotkać).
Co do kolegi [P]unct to odnoszę wrażenie (może mylne), że stara się zebrać jak najwięcej negatywnych opinii o sobie. Mylę się?

Theronth:

--- Cytat: [p]unct w Lipiec 08, 2012, 17:13:59 ---jak ktoś szuka rolników, to szuka rolników - gracze nie potrzebują ugoru aby zarobić i jak się ich traktuje jak rolników to gryzą.

--- Koniec cytatu ---
Pozdrawiam wszystkich raciarzy na paskach w NPC 0.0 modlących się o oficera :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej