Eve Online > NoobGarten

handel 3 pytania

<< < (3/5) > >>

Aenyeweddien:
Ostatnio kolega właśnie prawie nie stracił statku przez narkotyki... Na szczęście dla niego udało się go wybumpować do bramy i przeskoczył w ostatniej chwili - więc może coś zmienili w tej kwestii...

Doom:
Zależy jakie narkotyki :P
Czy jest to NPC dobro, czy te co sprawiają że nagle statek dostaje +50% tanka :P

mkx:
Sooth Sayer - narkotyki xD

Xeovar:

--- Cytat: mkx w Kwietnia 25, 2012, 11:17:45 ---ok z tym kupowaniem to macie racje, wiec chodzi mi oto zeby wystawic order do skupywania ktory sie pojawi w markecie w tabelce Buyers poprostu chce skupywac w regionie towar po swojej cenie da sie tak ? ;p w zakladce sellers nie ma np zadnej oferty ( a jesli by byla to ja nie chce skupywac itemkow z zakladki sellers tylko od graczy) wiec jesli gracz wpadnie do stacji bedzie mogl sprzedac dany item mi po cenie ktora ja ustale.

--- Koniec cytatu ---

Na oko bez screena wygląda jakbyś w czasie trwania orderu ustawiał opcję 'Immediate' zamiast podać jakikolwiek czas - w ten sposób próbuje skupić po ustalonej przez Ciebie cenie rzeczy dostępne na markecie - czego nie udaje mu się zrobić. Ustaw cokolwiek innego niż immediate i ten order się pojawi i będzie "wisiał" na markecie dopóki się nie skończy mu czas, lub ktoś go w pełni nie zrealizuje.

mkx:
noi jestes genialny :)) dziekowac ja poprostu mam malo gotowki i myslalem ze to dziala na zasadzie ze po sprzedaniu itemku kase dostaje natychmiast temu tak ustawilem, balem sie dac dzien bo bym zamrozil kase ale widze oco caman teraz :) jeszcze raz dziekuje :p

zostala kwestia narkotykow.. wazna sprawa dla mnie ;p bo mam stacje na ktorej moge sprzedac je pare tys% wyzej ;p tylko musze spora ilosc przewiez

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej