Eve Online > NoobGarten
handel 3 pytania
ManganMan:
Odnośnie pyt. 2: Chyba był skill od szmuglerki (zmniejszał ryzyko ''wpadki u miśków'' :P)
Jonas:
--- Cytat: ManganMan w Kwietnia 25, 2012, 09:56:38 ---Odnośnie pyt. 2: Chyba był skill od szmuglerki (zmniejszał ryzyko ''wpadki u miśków'' :P)
--- Koniec cytatu ---
Może kiedyś był, teraz na pewno nie ma.
Pol Kent:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Kwietnia 25, 2012, 10:03:27 ---Może kiedyś był, teraz na pewno nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Skill nazywał się Black Market. ;)
Jonas:
--- Cytat: Pol Kent w Kwietnia 25, 2012, 10:56:30 ---Skill nazywał się Black Market. ;)
--- Koniec cytatu ---
:P
mkx:
ok z tym kupowaniem to macie racje, wiec chodzi mi oto zeby wystawic order do skupywania ktory sie pojawi w markecie w tabelce Buyers poprostu chce skupywac w regionie towar po swojej cenie da sie tak ? ;p w zakladce sellers nie ma np zadnej oferty ( a jesli by byla to ja nie chce skupywac itemkow z zakladki sellers tylko od graczy) wiec jesli gracz wpadnie do stacji bedzie mogl sprzedac dany item mi po cenie ktora ja ustale.
a i jeszcze male pytanko jak naliczyc oplate od tych narkotykow jak to jest liczone bo nie wiem czy sie mi oplaci przewiez spora ilosc tego... jesli na bramach mnie concord krocie skasuje ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej