Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
CATfrcomCheshire:
http://www.mrowkojadywswetrach.pl/
Khobba:
ojtam ojtam, wolałbym być bolszewicką dziwką niż np. trockistowską lub, broń boże, maoistowską. Trzeba unikać błędów i wypaczeń, kto za młodu nie był komunistą, ten na starość świnią będzie itd.
Swoją drogą, czy bolszewicka dziwka daje wszystkim według potrzeb, wszystkim według zasług, czy wszystkim po równo?
W każdym razie, byt kształtuje świadomość i to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.
fejkedit: FFFFFFUUUUUU tylko nie mrówkojady w swetrach!
Doom:
[admin]Czy ja muszę złapać agro i rozdać parę forumowych podów żeby był spokój? Ja kurwa rozumiem że to wyżej to cytaty, ale może tak odpuście sobie dalsze cytowanie podobnych kwiatków weny twórczej w ogólnych częściach forum?[/admin]
Ptysiu:
--- Cytat: Doom w Listopada 04, 2011, 08:24:17 ---Czy ja muszę złapać agro i rozdać parę forumowych podów żeby był spokój? Ja kurwa rozumiem że to wyżej to cytaty, ale może tak odpuście sobie dalsze cytowanie podobnych kwiatków weny twórczej w ogólnych częściach forum?
--- Koniec cytatu ---
Szeptem Doomowi do uszka: "Flejm. Przenieś topic do flejma" ;D
A tak poważnie, to po lekturze tego topicu doszedłem do wniosku, że odpowiedni korpowy dyplo to jednak zajedwabiście ważna i potrzebna funkcja... Jeszcze parę stron tego topica i każdy korp w polskim community będzie miał w PI własnego szpiona :)
Doom:
Raczej go zamknę. Przeniesienie tego do flame i tak zabije temat, bo jedna ze stron straci możliwość pyskowania
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej