Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
Jrkan:
--- Cytat: GlassCutter w Listopada 02, 2011, 21:53:44 ---Szpieg na publicznym kanale, a cóż on tam robił? Wyłudzał loginy i hasła? :D
--- Koniec cytatu ---
Przypomniało mi się jak dawno temu dostałem bana na publicznym kanale kozy. Mieli oni w zwyczaju ruchy swoich flot komentować na swoim publicznym kanale, i tak się szczęśliwie złożyło, że pewnego razu polatałem sobie za ich gangiem który kręcił się po provi. Za bardzo się nie kamuflowałem, to w końcu ktoś skojarzył dwa takie same nicki na localu i na kanale i tak moja kariera szpiega się zakończyła :'( Więc nie smiał bym się tak ze szpiegów na publicznych kanałach :)
Yurioni:
--- Cytat: Jrkan w Listopada 02, 2011, 23:36:14 ---Przypomniało mi się jak dawno temu dostałem bana na publicznym kanale kozy. Mieli oni w zwyczaju ruchy swoich flot komentować na swoim publicznym kanale, i tak się szczęśliwie złożyło, że pewnego razu polatałem sobie za ich gangiem który kręcił się po provi. Za bardzo się nie kamuflowałem, to w końcu ktoś skojarzył dwa takie same nicki na localu i na kanale i tak moja kariera szpiega się zakończyła :'( Więc nie smiał bym się tak ze szpiegów na publicznych kanałach :)
--- Koniec cytatu ---
aczkolwiek mozna by sie smiac z ludzi raportujacych takie rzeczy na publicznych kanalach :P
Goomich:
I tak lepiej niż raportowanie na lokalu. :-[
Rash'kan:
Od strony szpiega:
Moje szpiegowanie w PI wyglądało następująco: słuchałem gdzie panowie latają i leciałem tam mainem, zabijałem, w sumie nie było w tym nic specjalnego, to nawet robiło się nudne, dopiero w niedzielę do korpa dolączył Lufcyfer, na własną prośbę zresztą, no i zaczęlismy robić to trochę agresywniej, w sumie już się niespecjalnie starałem udawać, że coś jest nie tak, noo może jeszcze kilka słabych sztuczek, żeby potrzymać chłopaków w niepewności.
Zabiliśmy Megasa i Vexora w bitce na bramie:
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=10914202
a potem zaczęły się noob spawny rifterów i innych dziwnych rzeczy. (fit megasa ruls).
W sumie przez chwilę miałem nawet wyrzuty sumienia bo część korpa jest całkiem w porządku, no, ale ja to ja i szybko mi przeszło.
Widzicie panowie, zrobiłem wam coś takiego nie po to, żeby mieć fun z rozwalnia megathronów na quadro tanku, ale po to, żebyście przekonali się, że megalomania nie popłaca i mimo tej całej pewności siebie, tego całego doświadczenia i profesjonalizmu, przyjeliście niesamowicie słabego szpiega, który nawet nie starał się ukryć tego co robi.
Właściwie nie oszukujmy się, gdyby nie to d/c tak szybko byście się nie domyślili, udało wam się tylko z powodu moich błędów, całej masy błędów.
A Albi nie miał absolutnie żadnych złych zamiarów wobec was, o tym, że sobie was szpieguje dowiedział się dopiero pamiętnej niedzieli :)
Villq co innego :D btw. wsadzanie altów do npc korpów nie ochroni ich przed gankowaniem :)
PS: Wojna była retracted nie dlatego, że wystraszyłem się waszych pro kolegów z Polish Mercenaries jak sugerowaliscie na tsie, ale dlatego, że zorientowałem się, że już sobie za wiele nie poszpieguje :)
PS2: Kilka cytatów ukazujących poziom "świetnie dobranych ludzi":
wojna
From: Otaka Micimoro
Sent: 2011.10.30 14:34
To: Rash'kan,
jak sie czujesz pedale znecajac sie nad mocno slabszym od ciebie? jestes taka ciata ze tylko przedszkolakom dajesz rade? gorszej cipy w zyciu nie widzialem brak takim jak ty odwagi zeby sie zmiezyc z rownym sobie, wkrotce sie to zmieni zostanie z ciebie tylko pyl gwiezdny
porca putana :)
Sent: 2011.10.30 15:08
gdzie polecialas bolszewicka dziwko! wroc do Villore dostaniesz pale do wypolerowania ... tak si strzele ze az sie zakrztusisz suko ! :)
Już nie mówiąc o tekstach na tsie o tematyce "co zrobię jak dorwę Rasha w realu" czy "jak należy zabić takich kolesi jak Rash".
Oczywiście to wszystko dopóki nie wiedzieli jeszcze o szpiegostwie, bo na to rozumiem, że można się wkurzyć ;)
Minna Hinata:
--- Cytuj ---PS2: Kilka cytatów ukazujących poziom "świetnie dobranych ludzi":
wojna
Sent: 2011.10.30 14:34
jak sie czujesz pedale znecajac sie nad mocno slabszym od ciebie? jestes taka ciata ze tylko przedszkolakom dajesz rade? gorszej cipy w zyciu nie widzialem brak takim jak ty odwagi zeby sie zmiezyc z rownym sobie, wkrotce sie to zmieni zostanie z ciebie tylko pyl gwiezdny
porca putana :)
Sent: 2011.10.30 15:08
gdzie polecialas bolszewicka dziwko! wroc do Villore dostaniesz pale do wypolerowania ... tak si strzele ze az sie zakrztusisz suko ! :)
Już nie mówiąc o tekstach na tsie o tematyce "co zrobię jak dorwę Rasha w realu" czy "jak należy zabić takich kolesi jak Rash".
Oczywiście to wszystko dopóki nie wiedzieli jeszcze o szpiegostwie, bo na to rozumiem, że można się wkurzyć ;)
--- Koniec cytatu ---
Tego nie można nazwać świństwem ani nawet dziecięcym zachowaniem. Neo-nazistowskie zachowanie jest tępione od samej podszewki a megalomania w tym wykonaniu prosi się o typowe "wpierdol na dzień dobry". Mam mocne nerwy (może przez pracę, może przez to że jestem byłym wojskowym, whatever) ale lekko mną zatrzęsło jak taka banda dzieciaków zachowuje się jak typowi kretyni bez przedszkola. Może nabiorę chęci wsunięcia tam swojego "szpiega" i przesunięcia paru altów do specjalnie stworzonej korporacji dla samej pięknej przyjemności zabijania ich na wszelkie sposoby oraz wykorzystania wszelkiej możliwej mechaniki gry żeby tylko utrudnić im życie do końca... ich przygody w EVE. Można być noobem, można być idiotą ale wy z tymi tekstami schodzicie poniżej wszelkiej maści noobów i idiotów.
Dziecinada, Rataxas, wbij sobie do głowy tekst który Ci jeszcze raz powtórzę - ADAPT OR DIE. Bo podejrzewam że w takim stylu szybko będziesz skończony zarówno na tym forum jak i w EVE. Pewne osoby nie mają w nawyku wybaczania chamstwa a tym bardziej powielania neo-nazistowskiego zachowania którego osobiście nienawidzę najbardziej na ziemi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej