Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (18/25) > >>

Isengrim:
Mrowkojady mi sie nie laduja...  :'(

;D

Also:

Pogadajcie z Trzcicielami Kawy, moze razem jakies Ally zrobicie.

Lt Rook:
LOOOL a Wy dalej tych nubków (co im się zdaje ze EVE jest jak inne MMO i że kogokolwiek obchodzą, poza altami niektórych ludzi  :D) męczycie?

PS
dawno nie było w PL community takich co się tak świetnie można z nich pośmiać. Tak trzymać!

PS2
Za takie teksty to powinni dostać perma wardec.

Isengrim:
No ale przyznaj, ze chlopaki PR maja wyskillowany na 6. :) To co sie dziwisz, ze ich mecza (-my)

Lt Rook:
Tak tak, mają PR, tyle że zdaje się że negatywny, skoro takie poruszenie wywołali.
Są młodzi (w EVE, nie wiem jak w realu), przyszli z innego MMO które "wygrali" teraz chcą "wygrać EVE".
Ambitni, drapieżni i "nieśmiertelni".
A tu bah... na wstępie dostali z pół obrotu w baniaka i słusznie, bo sądząc po kilku postach które tu widziałem: a) sezon ogórkowy na wysyp impodobnych rozpoczęty, b) będą mieli 10x więcej flejmów na centrali niż killi na bc, c) ogarną się i zaczną gre z innym podejściem, d) nie wytrzymają do końca roku (ankieta wyboru wielokrotnego).

Deaell Portt:
Oj dajcie juz im spokoj hipokryci :-) . Mam tu wymieniac nicki osob co to flejmuja na localu w kierunku wroga.Na ts niektore rozmowy Miodka by przyprawily o palpitacje serca.

Ps. PM nie mialo i niema poza jednym z czlonkow nic wspolnego z PI. Wiec prosze nas w to nie wciagac. Pierwsze tez slysze, ze mielismy cos tam leciec i kogos za raczke trzymac. Ceo Tom wyraznie powiedzial, ze on nic do tego nie ma, ale jak ktos tam poleci to jego sprawa. PM to korp demokratyczny wiec kazdy robi to co chce.

Ps2. Troche sie dziwie tym ludziom co meczyli ten korp bo co to za wyzwanie. Z drugiej strony sam pamietam jak robilem flip can,suicide ganking i taka jest po prostu Eve.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej