Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
SokoleOko:
In4 ktoś wsadzi im poważnego szpiega do korporacji i ją porwie :D
[VIDE] Herezja:
Do ludzi wypowiadających się w tym topiku.
Czy nie uważacie, że cały ten topik jak i ten korp "śmierdzi" trolem z daleka?
Do Twórcy tego topika.
Każda gra rządzi się własnymi prawidłami. Dodatkowo ta gra jest niezwykle skomplikowana patrząc podług innych na rynku i są nikłe szanse, że zgromadzisz czy też zgromadzicie sami wiedzę nawet adaptując się do niej jak najlepiej. Dodatkowo odnoszę wrażenie, że nie zdajesz sobie sprawy z powagi tego forum. Jeśli chcesz zaistnieć w tej grze i żyć w spokoju rozwijając się nie troluj innych na tym forum, uspokój się i zajmij się grą a Ci, z którymi teraz walczysz z czasem się znudzą. Nie dolewaj oliwy stale do ognia. Swoją drogą średnia wieku w tej grze to około 30 lat i nie wiem jak inni ale nadmierna ilość bluzg w zdaniach po prostu "kole" w oczy.
--- Cytat: Doom w Listopada 02, 2011, 16:26:27 ---Czy zdajesz sobie sprawę jak wyglądało by niedawne spotkanie w Warszawie gdyby to co piszesz było prawdą? Np za kazdym razem gdy któryś centralowy troll znajdował się w zasięgu moich rąk kiedy sie dowoadywałem kto on zacz, a on kto ja? >:D
--- Koniec cytatu ---
Kłamiesz. Mi groziłeś ];ppppppp, że mnie zaraz za jaja powiesisz jak będę dalej trolował na centrali, nie dam Ci spokoju itd itp. ];PPPPPPPPP
Doom:
A bo akurat w zły moment trafiłeś jak szedłem po nowe piwo bo po starym wspomnienie już tylko stało, poza tym tylko groziłem zauważ, bez wprowadzania słów w czyn :P
Yurioni:
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 18:54:32 --- Glupis ? czy czytac nie potrafisz ? SZPICLA MNIELI U NAS W KORPIE I NA TSIE. Wiadomosc mogl wyslac meilem
--- Koniec cytatu ---
stary wez sie ogarnij, jaka wiadomosc? moze o tym, ze macie szpiega? nie rozczulaj mnie... on pisal o tym, ze go wywaliliscie z publicznego kanalu za to, ze ktos z jego corpa (tak sie domyslame) zabil kogos z waszych a ty od razu zakladasz, ze szpieg byl jego, malo tego, zakladasz, iz pisal on o wywaleniu jego szpiga...
siad, pala!
GlassCutter:
Szpieg na publicznym kanale, a cóż on tam robił? Wyłudzał loginy i hasła? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej