Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (14/25) > >>

Doom:
Primo - Ty naprawdę nie wiesz co to znaczy szpieg w tej grze (znaczy taki przez duże S)
[admin]Secundo - niech wszyscy wypowiadający się w temacie z naciekiem na panów z PI i tych z punktami karnymi, niech stonują wypowiedzi bo się zezłoszczę[/admin]

Ptysiu:
Doom, a może do flame-a topic przenieść? Gdzieś po drodze ten dyskurs osiągnął poziom rynsztoka. :-[

Doom:
Wtedy PI będzie płakać ze im zabrałem dostęp do topicka i nie mogą bronić swoich racji, a nasze Trolle będą płakać że nie mogą się pastwić nad kolejną odpowiedzią która z kolei ma na celu pastwienie się nad ich ostatnim postem...

Ptysiu:

--- Cytat: Doom w Listopada 02, 2011, 19:19:11 ---Wtedy PI będzie płakać ze im zabrałem dostęp do topicka i nie mogą bronić swoich racji, a nasze Trolle będą płakać że nie mogą się pastwić nad kolejną odpowiedzią która z kolei ma na celu pastwienie się nad ich ostatnim postem...

--- Koniec cytatu ---

Zaraz... A to nie wyczerpuje czasem definicji... Flame-a? :D

Doom:
A cicho bądź. Jak dziś rano wreszcie zaskoczyly DNS domeny i oficjalnie przenosiny Centrali się skończyły, jakoś tak mi się włączył nastrój tolerancji. Biada temu kto przegnie pałę i sprowokuje mój powrot do normalności. Na razie pyskówka mieści się widać w dobrym tonie dla obu stron zważywszy na brak raporótw :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej