Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (13/25) > >>

Minna Hinata:
Drodzy koledzy, trolowanie nie ma sensu, on i tak pewnych rzeczy nie zrozumie...

@Rataxas - jako osoba która należy do grupy grających 5-6+ lat powiem ci krótko - adapt or die. Wiele było wam podobnych korporacji które rozpadały się szybko i słuch o nich ginął. Jeśli swoim postępowaniem próbujesz wpisać się w "karty historii" to robisz to źle, obecnie wpisujesz się w rozdziale "Najśmieszniejsi i najgłupsi". Oskarżasz innych o trolowanie was a swoją postawą oraz brakiem dorosłości poświadczasz tylko, że brak Ci wiedzy na temat pewnych aspektów współżycia międzyludzkiego. Nie znajdziesz sobie przyjaciół w taki sposób.

Filmik jaki pokazałeś to wybacz... dziecinada - banda dzieciaków z problemami emocjonalnymi których rodzice nie umieli zdusić jak jeszcze był na to czas.

Wasze przywitanie na centrali - jeśli trudno było napisać po prostu "Cześć, jestem [ja], ect.ect." bez zbędnych dopowiedzeń itp to nie pasujesz tutaj.

Polska społeczność w EVE jest specyficzna. Polski naród zresztą też, jeśli nadal się do tego nie przyzwyczaiłeś to współczuję Ci na Twojej drodze do dorosłego życia. Nikt nie lubi jak ktoś wchodzi w "złotych butach ociekających gównem" do czyjegoś domu. Tak właśnie się tutaj zaprezentowałeś. Zmień swoje podejście do ludzi, tu NIE MA KRÓLA I KONIA, tu każdy jest równy, każdy jest trollem i albo się dostosujesz albo jak już wspomniałem wcześniej, narobisz sobie więcej wrogów niż co warte. Znikniecie szybko i bez śladu...

One more time - ADAPT or DIE

Dux:

--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 13:24:46 --- 2) czyli uwazasz ze mamy isc do UNSEEN bo tak ktos nam NAKAZUJE - tak zapewne , zeby pozniej trolle gadac mogli o tym jak ogony podkulilismy i dalismy dyla ?
--- Koniec cytatu ---

Ale przecież nie musicie wcale rozwiązywać korpa, by zaliczyć UNSEEN. W zasadzie, to moglibyście poprzestać na oddelegowaniu kilku czy nawet jednego chara (nawet alta), który to ludek mógłby potem uzyskana wiedzę reszcie korporacji na bieżąco przekazać. Byłoby prosciej, bezpieczniej i nieporównywanie efektywniej niż dochodząc do czegoś samemu po zrobieniu 30-ty raz tego samego błędu i wywaleniu przez to kroci ISKów. A jesliby do tego ten Wasz ludek był spoko gościem (a wyżej Ci co u was na kanale siedzieli twierdzili, że tak jest), to przy okazji troche dobrego PRu byście sobie w polish community zrobili.
A niewiele jest rzeczy, które gorzej wpływają na wizerunek korporacji jak odizolowanie się i obrażenie na całą resztę, choćby nawet miało sie ku temu jakieś podstawy ;)

--- Cytuj --- 6) rozczarowalo mnie tylko kiedy poczytalem na niemieckich , angielskich i co nieco uslyszalem " na ruskich" forach ze tam ludzie naprawdę trzymają się razem.
 7) nie wiem ile prawdy może w tym być ale podobno rumuni wszyscy co graja w EVE siedza w jednym zakatku EVE i siedza tam po prostu razem , wspierajac sie.
--- Koniec cytatu ---

Kompletnie sie z tym nie zgadzam. A przywoływani wyżej "ruscy" sa najlepszym tego przykładem. Polatasz, pozwiedzasz, to zobaczysz, że Rosja to nie tylko DRF i trzęsące niemal całym null dornkowo. Od groma Rosjan znajdziesz w wszystkich klasach wormholi, to samo w LOW i to zarówno wśród "zwykłych" piratów, jak i w milicjach (wszystkich frakcji). I strzelaja do siebie nawzajem ile wlezie >:D
Zresztą w null tez przecież nie są skupienie w jednym bloku. Nawet część niedawnych wojenek null secowych była ponoć wynikiem uprzednich sprzeczek w ich społeczności  ;D
To, że dane narodowości nie skupiają się w jednym bloku nie wynika z ich wrodzonych cech, animozji czy czegos podobnego. To chyba bardziej wynik tego, czego dani osobnicy od gry oczekują. A ta daje naprawdę sporo możliwości. Jeden będzie czerpał fun z gry tocząc blobowe wojaczki w null o jakiegoś sova, strzelając w megalagu do POSów, SBU czy stacji, drugi będzie chciał pokampić ruchliwego gejta w jakimś często uczęszczanym systemie, trzeci będzie chciał RPGa i z hasłem Amarr Victor spamowanym na localu będzie bił matarów, a czwarty radował się będzie odciętym niemalże od reszty świata kurwidołkiem w głębokim WH, klepiąc co dzień tuziny sleepersowych krzyżyków i zastanawiając sie jakiego fita założyć na swoje siedemdziesiąte drugie tengu :P
No a do tego tak się jakoś złożyło, że do każdej z tych zabaw trzeba się zadomowić w zupełnie innym miejscu, często zupełnie inaczej skilując postać, zupełnie inaczej podejść do gry etc.
Dlatego choćbyś nie wiem jak się starał, to nie zbierzesz całego polish community do kupy, bo po prostu nie pozwoli Ci na to mechanika gry. Nie pozwoli Ci dlatego, że nie jesteś w stanie, żebyś nie wiem jak się starał, stawając przy tym na głowie, czy nawet czymś innym ( :P ), tak zorganizować to ally, by każdy znalazł w tej organizacji coś, dzięki czemu w tej grze siedzi. Niestety nie ma tak dobrze.

Doom:

--- Cytuj ---6) rozczarowalo mnie tylko kiedy poczytalem na niemieckich , angielskich i co nieco uslyszalem " na ruskich" forach ze tam ludzie naprawdę trzymają się razem.
 7) nie wiem ile prawdy może w tym być ale podobno rumuni wszyscy co graja w EVE siedza w jednym zakatku EVE i siedza tam po prostu razem , wspierajac sie.
  oczywiscie po polakach tego oczekiwac nie mozna bo Ty wedle filmiku oceniasz ze my jakies dresy czy cus ( kompletnie Cie kurwa z tym nie rozumiem )
--- Koniec cytatu ---
Czy zdajesz sobie sprawę jak wyglądało by niedawne spotkanie w Warszawie gdyby to co piszesz było prawdą? Np za kazdym razem gdy któryś centralowy troll znajdował się w zasięgu moich rąk kiedy sie dowoadywałem kto on zacz, a on kto ja? >:D

Ranshe:
Rozwala mnie to, że ledwo co centrala znowu ruszyła, a wy dalej flejma ciągniecie, jakby wam od tego miało to i owo poodpadać, względnie się zmniejszyć :)

Rataxas:

--- Cytat: Yurioni w Listopada 02, 2011, 15:16:14 ---no ja cie prosze...jak ci mial kur** odpisac jak go wywaliliscie jpkmciezko sie domyslec, ze jest z innego corpa skoro gadal z wami na publicznym kanalen/c

jesli wszyscy z was maja taka rozwinieta umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to rzeczywiscie macie wyborna ekipe...
generalnie przeraza mnie twoj poziom ogarniania otaczajacego swiata...

--- Koniec cytatu ---

Glupis ? czy czytac nie potrafisz ? SZPICLA MNIELI U NAS W KORPIE I NA TSIE. Wiadomosc mogl wyslac meilem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej