Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
Goomich:
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:20:02 ---Frigatki nie ale BCki owszem , pozatym niektorzy latamy czyms takim jak Navy Fleet , ceny frytek w granicach 25-35 mln ISK + fity.
--- Koniec cytatu ---
Skupcie się na razie na fregatach i destroyerach.
Pol Kent:
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:20:02 ---Frigatki nie ale BCki owszem , pozatym niektorzy latamy czyms takim jak Navy Fleet , ceny frytek w granicach 25-35 mln ISK + fity.
--- Koniec cytatu ---
Hint: Dorzućcie do tych frytek jeszcze Navy/Fleet moduły to te frytki tez spokojnie do 60-70mil za sztukę dojdą ;)
Yurioni:
--- Cytat: Mona X w Listopada 02, 2011, 14:04:15 ---Widocznie chcą sami do wszystkiego dojść.
Nie chcą do akademii, to nie, a że skończy się to na następnych 200 wtopionych rifterach? To jest najlepsza szkoła.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Yurioni w Listopada 02, 2011, 14:08:29 ---widziales kiedys riftera za 60-70kk ?? :P
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
no ja cie prosze...
--- Cytat: Albi w Listopada 02, 2011, 14:18:30 ---Ja tam nic do was nie mam tylko jest mi przykro bo wykopaliście mnie z kanału tylko za jakieś niewinne zestrzelonko przez Vilq. A przecież taki Vilq rozwala codziennie tuzin albo dwa niewinnych górników w highsecu i nikt nie narzeka. A tak fajnie mi się z wami gadało, mieliście całkiem rozgarniętych ludzi w korpie. Chociaż potem się okazało że to nasz szpieg. Ale ojtam ojtam - a byłem taki przyjaźnie nastawiony.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:23:23 --- zamaist bawic sie w szpiclowanie mogles gadac normalnie co Ci na sercu lezy - nie miales dosc jaj ? czy po prostu sobie z nas jaja robiles ? trudno sie mowi, dalismy ciala bedziemy na drugi raz bardziej sprawdzac ludzi.
--- Koniec cytatu ---
jak ci mial kur** odpisac jak go wywaliliscie jpkm
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:40:53 --- No to skoro tak Ci sie podobalo gadanie z nami mogles normalnie powiedziec ze jestes z innego korpa. Ekipe fakt mamy swietnie dobrana.
--- Koniec cytatu ---
ciezko sie domyslec, ze jest z innego corpa skoro gadal z wami na publicznym kanale
--- Cytat: Albi w Listopada 02, 2011, 14:26:22 ---Nie bawiłem się w żadne szpiclowanie, chciałem przyjaźnie pogadać i zobaczyć jak wam idzie i dlaczego moi koledzy z korporacji mówią że jest jakiś korp który sprowokował pół Centrali. Nie mogłem zobaczyć o co dokładnie chodzi bo Centrala leżała. A o szpiegach nic nie wiedziałem, jesteśmy liberalną korporacją, ludzie nie składają mi raportów ze wszystkiego co robią.
--- Koniec cytatu ---
n/c
jesli wszyscy z was maja taka rozwinieta umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to rzeczywiscie macie wyborna ekipe...
generalnie przeraza mnie twoj poziom ogarniania otaczajacego swiata...
Dec Apilatour:
--- Cytuj ---Skupcie się na razie na fregatach i destroyerach.
--- Koniec cytatu ---
w militi są pleksy gdzie wlecą tylko takie statki, w odpowiednich porach dnia, odbywają się tam walki. Jest to o tyle fajne że nie wleci tam nic większego.
Kharim:
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:09:41 --- [...]albo tutaj epitety wymienione powyżej są oznaka czegoś na kształt miłości ( na która ja sie raczej nie pisze :-[ )[...]
--- Koniec cytatu ---
Zdecydowanie tak! koledzy po prostu chcieli was powitać na swój specyficzny "eve'owy" sposób :) nie martw się, jeśli wytrzymacie w eve też tacy będziecie.
Swoją drogą polecam wstąpić do milicji
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej