Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
Rataxas:
--- Cytat: Albi w Listopada 02, 2011, 14:18:30 ---Ja tam nic do was nie mam tylko jest mi przykro bo wykopaliście mnie z kanału tylko za jakieś niewinne zestrzelonko przez Vilq. A przecież taki Vilq rozwala codziennie tuzin albo dwa niewinnych górników w highsecu i nikt nie narzeka. A tak fajnie mi się z wami gadało, mieliście całkiem rozgarniętych ludzi w korpie. Chociaż potem się okazało że to nasz szpieg. Ale ojtam ojtam - a byłem taki przyjaźnie nastawiony.
--- Koniec cytatu ---
zamaist bawic sie w szpiclowanie mogles gadac normalnie co Ci na sercu lezy - nie miales dosc jaj ? czy po prostu sobie z nas jaja robiles ? trudno sie mowi, dalismy ciala bedziemy na drugi raz bardziej sprawdzac ludzi.
Ellaine:
--- Cytat: Deaell Portt w Listopada 02, 2011, 14:19:04 ---Najlepiej to podsumowal CCP Wrangler
"EVE is a dark and harsh world, you're supposed to feel a bit worried and slightly angry when you log in, you're not supposed to feel like you're logging in to a happy, happy, fluffy, fluffy lala land filled with fun and adventures, that's what hello kitty online is for. "
--- Koniec cytatu ---
CCP Wrangler zmarnował wtedy kilka godzin mojego życia bo wtedy Hello Kitty Online było w wersji jakiejś developerskiej, słabo przetłumaczone na angielski, jego strona miała jakąś taką dalekowschodnią organizację i nic nie udało mi się z tego uruchomić. Ale wydaje mi się że już działa dobrze, czas spróbować :)
--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:23:23 --- zamaist bawic sie w szpiclowanie mogles gadac normalnie co Ci na sercu lezy - nie miales dosc jaj ? czy po prostu sobie z nas jaja robiles ? trudno sie mowi, dalismy ciala bedziemy na drugi raz bardziej sprawdzac ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Nie bawiłem się w żadne szpiclowanie, chciałem przyjaźnie pogadać i zobaczyć jak wam idzie i dlaczego moi koledzy z korporacji mówią że jest jakiś korp który sprowokował pół Centrali. Nie mogłem zobaczyć o co dokładnie chodzi bo Centrala leżała. A o szpiegach nic nie wiedziałem, jesteśmy liberalną korporacją, ludzie nie składają mi raportów ze wszystkiego co robią.
Dec Apilatour:
Dołączcie do milicji. Przede wszystkim ze wględu na dużą kasę, jaką można zarobić nie wyskilowaną postacią, bomberek i jazda. Jak jest kasa jest co wdupiać. Jak jest wdupianie jest nauka. Poza tym możecie dołączyć całym korpem i razem się uczyć. Lepsze to 100 razy niż tłuc raty na misjach w hajseku.
Rataxas:
--- Cytat: Albi w Listopada 02, 2011, 14:26:22 ---CCP Wrangler zmarnował wtedy kilka godzin mojego życia bo wtedy Hello Kitty Online było w wersji jakiejś developerskiej, słabo przetłumaczone na angielski, jego strona miała jakąś taką dalekowschodnią organizację i nic nie udało mi się z tego uruchomić. Ale wydaje mi się że już działa dobrze, czas spróbować :)
Nie bawiłem się w żadne szpiclowanie, chciałem przyjaźnie pogadać i zobaczyć jak wam idzie i dlaczego moi koledzy z korporacji mówią że jest jakiś korp który sprowokował pół Centrali. Nie mogłem zobaczyć o co dokładnie chodzi bo Centrala leżała. A o szpiegach nic nie wiedziałem, jesteśmy liberalną korporacją, ludzie nie składają mi raportów ze wszystkiego co robią.
--- Koniec cytatu ---
No to skoro tak Ci sie podobalo gadanie z nami mogles normalnie powiedziec ze jestes z innego korpa. Ekipe fakt mamy swietnie dobrana.
--- Cytat: Dec Apilatour w Listopada 02, 2011, 14:36:33 ---Dołączcie do milicji. Przede wszystkim ze wględu na dużą kasę, jaką można zarobić nie wyskilowaną postacią, bomberek i jazda. Jak jest kasa jest co wdupiać. Jak jest wdupianie jest nauka. Poza tym możecie dołączyć całym korpem i razem się uczyć. Lepsze to 100 razy niż tłuc raty na misjach w hajseku.
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie juz z roznymi opiniami sie spotkalem - jedni mowia ze to dobra , latwa kasa, inni mowia ze raczej mocno przyskillowac trzeba.
Dec Apilatour:
--- Cytuj ---no wlasnie juz z roznymi opiniami sie spotkalem - jedni mowia ze to dobra , latwa kasa, inni mowia ze raczej mocno przyskillowac trzeba.
--- Koniec cytatu ---
poziom trudności zależy od milicji, spróbuj amarr albo minmatar, są prostsze niz te dla gejlente czy caldari ,
we dwie osoby można praktycznie zrobić każdą misje moim zdaniem wystarczy speed tanker i dps.
problem to nie raty tylko "nieprzyjazne otoczenie" trzeba nauczyć się latac po terenie wroga, i wiedzieć kiedy spierd...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej