Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (10/25) > >>

Rataxas:

--- Cytat: Mona X w Listopada 02, 2011, 14:04:15 ---Widocznie chcą sami do wszystkiego dojść.
Nie chcą do akademii, to nie, a że skończy się to na następnych 200 wtopionych rifterach? To jest najlepsza szkoła.

--- Koniec cytatu ---

dokladnie , takie wojny sa dla nas okej o ile mamy powiedzmy szanse vs 1 korp , ale nie vs 3 korpy. Zreszta wole nauczyc i poczuc na wlasnej skorze strate tanich statkow ( wzglednie ) niz pozniej dorobic sie czegos za lepsza kase i to wtopic.

--- Cytat: Jonas DaVerde w Listopada 02, 2011, 14:00:39 ---Pierwsza zasada pvp w EVE. Nie lataj czymś na stratę czego cię nie stać.

A tak na marginesie jeżeli chcecie być postrzegani jako dojrzali gracze chcący coś sensownego osiągnąć w tej grze, to musisz rozważyć zmianę sposobu wypowiadania się, bo jak dla mnie faktycznie brzmisz jak dres z piaskownicy (bez urazy), a zrażenie do siebie całego community nie jest dobrym pomysłem na start.

--- Koniec cytatu ---

A to jest wlasnie bardzo ciekawe bo widzisz , tutaj mowia ze obrazam / obrazamy a jak narazie to ciagle slysze ja : tachraj boba , ssij , poleruj klamke, bij niemca w kask, wypierdalaj... etc.
 Wiec teraz albo tutaj 90% osob nie czyta kompletnie pelnych dyskusji (w sensie postow, a Ty czytales ?) albo tutaj epitety wymienione powyżej są oznaka czegoś na kształt miłości ( na która ja sie raczej nie pisze :-[ )
 Tak czy siak nie bardzo wiem co masz na mysli " zmiane sposobu wypowiadania sie " bo widzisz , mowiac ze ktos jest "trollem" raczej chyba go nie obrazam , lub mowiac ze nie lubimy trolli ? Wkoncu trolling to buractwo, a samo w sobie trollowanie to lamanie netykiety. Popraw mnie jesli nie mam racji.

Doom:

--- Cytuj ---widziales kiedys riftera za 60-70kk ??
--- Koniec cytatu ---
Alto miał takiego za jakieś 100kk - 3x polycarbon w czasach kiedy nie było small i med rigów >:D

Ellaine:
Ja tam nic do was nie mam tylko jest mi przykro bo wykopaliście mnie z kanału tylko za jakieś niewinne zestrzelonko przez Vilq. A przecież taki Vilq rozwala codziennie tuzin albo dwa niewinnych górników w highsecu i nikt nie narzeka. A tak fajnie mi się z wami gadało, mieliście całkiem rozgarniętych ludzi w korpie. Chociaż potem się okazało że to nasz szpieg. Ale ojtam ojtam - a byłem taki przyjaźnie nastawiony.

Deaell Portt:

--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 14:09:41 ---dokladnie , takie wojny sa dla nas okej o ile mamy powiedzmy szanse vs 1 korp , ale nie vs 3 korpy. Zreszta wole nauczyc i poczuc na wlasnej skorze strate tanich statkow ( wzglednie ) niz pozniej dorobic sie czegos za lepsza kase i to wtopic.

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz fair to zla gre sobie wybraliscie. Jak ci to juz kilka osob delikatnie pisalo tu nie ma czegos takiego. Adapt or die .

Najlepiej to podsumowal CCP Wrangler
"EVE is a dark and harsh world, you're supposed to feel a bit worried and slightly angry when you log in, you're not supposed to feel like you're logging in to a happy, happy, fluffy, fluffy lala land filled with fun and adventures, that's what hello kitty online is for. "

http://www.flickr.com/photos/23579228@N04/2335016192/ - to tez podsumowuje dosyc dosadnie jaka jest EVE w porowaniu do innych mmo. Nie bez powodu o EVE sie mowi "unikalna" .

Rataxas:

--- Cytat: Yurioni w Listopada 02, 2011, 14:08:29 ---widziales kiedys riftera za 60-70kk ?? :P

--- Koniec cytatu ---

Frigatki nie ale BCki owszem , pozatym niektorzy latamy czyms takim jak Navy Fleet , ceny frytek w granicach 25-35 mln ISK + fity.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej