Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (9/25) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 13:47:05 ---A skad wiesz ze nie polecielismy na kontre ? Wlasnie tak zrobilismy tylko no khm ... zanim my zdjelismy w 3-4 osoby jednemu z nich shidla , armor - to koles po prostu nas rozstrzelal. Strata statku dla nowego gracza ktory powiedzmy wart jest 60-70 mln ISK , no nie ukrywajmy ze jest bolesna.

--- Koniec cytatu ---
widocznie failowa kontra, nie chodzi o to zeby poleciec byle jak w byle czym i wdupic, tylko wiedziec co sie chce zrobic i jak to mozna osiagnac...

Deaell Portt:

--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 13:24:46 --- 1) jak lubisz lodziki to spoko.
 2) czyli uwazasz ze mamy isc do UNSEEN bo tak ktos nam NAKAZUJE - tak zapewne , zeby pozniej trolle gadac mogli o tym jak ogony podkulilismy i dalismy dyla ?
 3) dla czego mamy niby rozwiazywac korporacje i nie grac razem ( skoro tego chcemy ) tylko robic jakis smieszny rozpad
 4) Nikt tutaj z nas nie obrazil zadnego korpa ani zadnej osoby
 5) Wydaje mi sie ze trolle z tego forum ( jak to polacy ) szukaja okazji do pokazania jacy wazni nie sa, jacy silni , jacy wspaniali no i w ogóle naj naj naj... jesli wiesz co mam na mysli.
 6) rozczarowalo mnie tylko kiedy poczytalem na niemieckich , angielskich i co nieco uslyszalem " na ruskich" forach ze tam ludzie naprawdę trzymają się razem.
 7) nie wiem ile prawdy może w tym być ale podobno rumuni wszyscy co graja w EVE siedza w jednym zakatku EVE i siedza tam po prostu razem , wspierajac sie.
 8) oczywiscie po polakach tego oczekiwac nie mozna bo Ty wedle filmiku oceniasz ze my jakies dresy czy cus ( kompletnie Cie kurwa z tym nie rozumiem )
 9) Kolejna rzecz ktora mnie rozjebala w Twoim poscie to niby gdzie MY tak mowimy , lub dajemy do zrozumienia " , badz tak iscie uprzejmy i mi wklej w ktorym MY do czegosc roszczenia kierujemy lub przedstawiamy sie za nie wiadomo kogo ? Jezeli znajdziesz taki temat przylece swoim najdrozej wyfitowanym statkiem do jakiegos nulla czy gdzie tam latasz i zestrzelisz mnie ( bedziesz mial free killa na KB wkoncu to kochasz )

EDIT: w sumie to ja nawet na dobra sprawe nie wiem o jakim koledze dokladnie mowisz i jakis tam PMach. Jesli mowisz o panu na Y... ( nie bede rzucal nazwiskami na forum  ) to po :
1) nikogo nie prosilismy o pomoc
2) po prostu powiedzielismy ze jakies typki co graja po 4 lata maja radoche z bicia nuubi ( bo wiesz dla nas jako nowych nie jest to do konca zrozumiale ) tylko jak to wiadomo Polak Polakowi Wilkiem.

--- Koniec cytatu ---
To co napisales w wiekszosci to totalne bzdury. I gdybys gral w ta sama gre co ja to bys o tym wiedzial. Polacy niczym sie w Eve nie roznia od innych narodowosci. Czy to beda rumuni,ruskie, francuzi, niemcy, amerykance,angole, szkoci etc etc . Moze dla ciebie to jest niewyobrazalne, ale niektorzy graja w multi narodosciowych ally/korpach z tego wlasnie wzgledu, ze moga poznac ludzi z innych niz Polska kraju. Jest polski ally, sa polskie korporacje wiec o co placzesz ?  To, ze jestem w PM nie znaczy, ze nie bede strzelal do Bufu, BSI, PBN, c0ven etc. etc. bo to sa Polacy. Ba, z poniektorymi z nimi pomimo, ze sie strzelalem nadal normalnie rozmawiam. Nawet o zgrozo z poniektorymi bylem w tym samym ally/korpie. Teraz przylazi mi jakis gostek, ktory bardzo malo wie o tej grze i zaczyna mi narzucac swoj swiatopoglad. Fuck off and if u dont like it, u can suck my dick.  Unseen to wlasnie ally/korp, ktory glownym celem jest nauka poczatkujacych grania w EVE. Maja wykladowcow, ktorzy wywodza sie z kilku polskich ally/korpow. No to co sie dziwisz, ze ludzie was tam odsylaja jak spelniacie te warunki. Naucza was fitowac, skanowac, troche pvp, kopaniu, robieniu misji czyli generalnie wszystkiego co potrzeba na start. Pozniej juz od was zalezy co bedziecie robic. Nikt was w Unseen nie zatrzyma jak stwierdzicie, ze macie kursy ukonczone i nic juz was tu nie trzyma. Eve to jest sandbox i to od was zalezy co bedziecie w tej grze robic. A ty wlazisz na centrale jako poczatkujacy gracz z nikomu nieznaego korpa i zaczynasz moralizatorskie gadki. Masz wizje to super. Rozwijajcie korpa i jak innym graczom bedzie to pasic to beda dolaczac do waszej korporacji. No, ale postujac na forum centrali i obrazajacych wszystkich na okolo wzbudzasz tylko pusty smiech z twojej naiwnosci i malej wiedzy o tym community.   

Jonas:

--- Cytat: Rataxas w Listopada 02, 2011, 13:47:05 ---A skad wiesz ze nie polecielismy na kontre ? Wlasnie tak zrobilismy tylko no khm ... zanim my zdjelismy w 3-4 osoby jednemu z nich shidla , armor - to koles po prostu nas rozstrzelal. Strata statku dla nowego gracza ktory powiedzmy wart jest 60-70 mln ISK , no nie ukrywajmy ze jest bolesna.

--- Koniec cytatu ---
Pierwsza zasada pvp w EVE. Nie lataj czymś na stratę czego cię nie stać.

A tak na marginesie jeżeli chcecie być postrzegani jako dojrzali gracze chcący coś sensownego osiągnąć w tej grze, to musisz rozważyć zmianę sposobu wypowiadania się, bo jak dla mnie faktycznie brzmisz jak dres z piaskownicy (bez urazy), a zrażenie do siebie całego community nie jest dobrym pomysłem na start.

Goomich:

--- Cytat: Yurioni w Listopada 02, 2011, 13:51:48 ---widocznie failowa kontra, nie chodzi o to zeby poleciec byle jak w byle czym i wdupic, tylko wiedziec co sie chce zrobic i jak to mozna osiagnac...

--- Koniec cytatu ---

Widocznie chcą sami do wszystkiego dojść.
Nie chcą do akademii, to nie, a że skończy się to na następnych 200 wtopionych rifterach? To jest najlepsza szkoła.

Yurioni:

--- Cytat: Mona X w Listopada 02, 2011, 14:04:15 ---Widocznie chcą sami do wszystkiego dojść.
Nie chcą do akademii, to nie, a że skończy się to na następnych 200 wtopionych rifterach? To jest najlepsza szkoła.

--- Koniec cytatu ---
widziales kiedys riftera za 60-70kk ?? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej