Eve Online > Dyskusje ogólne
Lowsec vs. n00bsec było: [Odp: [.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje]
RobekPL:
--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 30, 2011, 13:26:50 ---@ RobekPL - co tam jest z pandemików?
--- Koniec cytatu ---
komentarz :)
po 3 dniach od pojawienia sie PL na terenach Amarr/Minmatar FW, wszyscy mniej lub wiecej zorientowani znali cyno-bailty PL, i z tym rokh'em bylo podobnie, wiadome bylo ze postawi cyno, kwestia nieznana - co z niego wyskoczy.
W tej konkretniej sytuacji pojawil sie nyx, sztuk 1, ktory jednak rokh'a nie wyrepowal i majac sie z pyszna odwarpil w sina dal...
Brak HIC we flocie zamyka ta konkretna historie, chodz z tym jednym elementem mialaby jakies dluzsze rozwiniecie :)
Wracajac jednak do tematu PL...
Tak oto zostali powitani w w/w regionie...z pelnym szacunkiem i honorami:
http://www.amarr-empire.net/killboard/?a=kill_detail&kll_id=237516
Doom:
Czy ten panter tam znaczy że amarska milicja zrobiła hot dropa specom od hotdropów? :D
RobekPL:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 30, 2011, 14:01:58 ---Czy ten panter tam znaczy że amarska milicja zrobiła hot dropa specom od hotdropów? :D
--- Koniec cytatu ---
;)
http://www.youtube.com/watch?v=7yiarrna9Yk
Dux:
--- Cytat: Merovingin w Wrzesień 30, 2011, 13:16:05 ---Ja rozumiem ze ludzie zaczynajacy pvp lataja w low bo boja sie noobseca. Ale dlaczego ekipy takie jak BSI , VOODOO etc siedza w low? Piracki folkor? Przyzwyczajenie? Przekonanie ze w 0.0 same bloby naokolo i nie ma sensu?
--- Koniec cytatu ---
Primo V O O D O O siedzi w WH ;)
Secundo. Może sie mylę, bo zbyt mało po null latałem. Ale z tego co latałem, to "nienpc" null wieje totalna nudą. Albo nic tam nie ma, albo się chowa po posach lub stacjach. Albo trafi się pojedyncza raciarka. Owszem bywało inaczej ale niezwykle rzadko. W npc 00 mniemam, że dużo weselej jest. Ale stałka do 00 z WH nie gwarantuje przecież npc 00. Sprowadzenie się do 00 równa się zasiedzeniem w jednym kurwidołku i względnie mniejszym zasięgiem działania (choć ja osobiście problemów z drałowaniem 80-120j nie widzę :P ).
Tertio. TRADYCJA 8)
Quatro. W 00 nie spada ss. A to ŹLE! >:D
No i to tylko moje zdanie :P
Nitefish:
--- Cytat: Dux w Wrzesień 30, 2011, 14:06:59 ---Primo V O O D O O siedzi w WH ;)
Secundo. Może sie mylę, bo zbyt mało po null latałem. Ale z tego co latałem, to "nienpc" null wieje totalna nudą. Albo nic tam nie ma, albo się chowa po posach lub stacjach. Albo trafi się pojedyncza raciarka. Owszem bywało inaczej ale niezwykle rzadko. W npc 00 mniemam, że dużo weselej jest. Ale stałka do 00 z WH nie gwarantuje przecież npc 00. Sprowadzenie się do 00 równa się zasiedzeniem w jednym kurwidołku i względnie mniejszym zasięgiem działania (choć ja osobiście problemów z drałowaniem 80-120j nie widzę :P ).
--- Koniec cytatu ---
Zależy od regionu Dux, stąd zmieniamy miejsce zamieszkania w zależności od zasobów okolicy. Jakiś czas temu Curse (+ okolice) opustoszało bo wszyscy polecieli na północ brać udział w wojnie przeciw NC. Teraz północ jest marna więc czas się stąd zawijać.
Mieszkanie w npc 0.0 ma tą zaletę, że nie jest się związanym miejscem z żadnym aliansem i można gryźć w dupę wszystkich dookoła.
Z aliansowych 0.0 miałem okazję być w Atlasie i IT, w tym pierwszym było zajebiście, a tym drugim do bani.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej