Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0ven traci tytekas
Syntion:
--- Cytat: ZharVizjerei w Wrzesień 21, 2011, 16:47:20 ---Myślę, że Wasz płacz nie ma sensu. To był wypadek. Fakt, że głupi.
NIC WIĘCEJ.
Prywatny tytex, strata prywatna> Nauczcie się, że bogatemu WSZYSTKO WOLNO. Np nawet zostawić Ferrari przed hotelem z kluczykami w środku.
NIC WIĘCEJ.
--- Koniec cytatu ---
Aaa no to wszystko jasne. To jak to był prywatny tytan to w ogóle nie wiem po co ta cała dyskusja? Smook pewnie nim w Stain raty snajpił ze spotów na paskach.
YaAaR.is:
--- Cytat: Syntion w Wrzesień 21, 2011, 17:22:07 ---Aaa no to wszystko jasne. To jak to był prywatny tytan to w ogóle nie wiem po co ta cała dyskusja? Smook pewnie nim w Stain raty snajpił ze spotów na paskach.
--- Koniec cytatu ---
Hm angelsi w stain http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=166335 :D
Val Heru:
--- Cytat: YaAaR.is w Wrzesień 21, 2011, 17:31:33 ---Hm angelsi w stain http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=166335 :D
--- Koniec cytatu ---
Jednego cruisera zabil, nie jest zle. Najgorsze co moze byc to stracic statek bez zadnego kila :(
KiFuso:
Jeśli c0ven nie zmienił passów na posach/jb od czasu + z -A- to google prawdę Ci powie. Wszystkie (stare) mapy JB SW/-A- był(lub dalej są) ogólnie dostępne bez żadnego API, in-game borwers trusted itp a było ich kilka.. i pamiętam jak dziś jak jakiś idiota z xxdeath chwalił się nimi podając linki na localu. Jeśli tak było, to nawet jeśli ten tytek byłby sojuszowy a pilot nie był na afku to i tak by padł.. więc wina chyba jest ewidentna i tłumaczenie o prywatnej własności imo nie ma sensu.
@akira To na centrali należy się rozliczać? Jak wtopie swojego thanatosa to będę musiał stworzyć nowy temat?
P.S. Pisanie na centrali nie grając w eveke jest trendy więc się dołączam do tej mody :>
ghavir:
Stracilem wiare w polish community- na forum covenu nie ma za bardzo nawet dramy, na centrali troll tez bardzo umiarkowany. Co sie dzieje?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej