Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
Trefnis:
nakladka wlasnie sprawdza sie bardzo,
chyba bedzie w takim htc desire hd
Minna Hinata:
--- Cytat: Pynio w Wrzesień 18, 2011, 19:46:38 ---Dość gadania :)
Jako właściciel HTC HD2 (ponad rok) i mający długo w testach HTC Sensation - Bierz Samsunga Galaxy S2 :) Mam telefon 2 miesiące i nadal jestem pod totalnym wrażeniem działania... Żadna Nokia z tym ich Symbianem lub mulącym Win, żadne Ejpl...
Czekam na Sony Experia Duo i Galaxy S3.
Koniec rozmowy ;)
--- Koniec cytatu ---
N900 z Maemo
Osobiście kupiłem ten telefon i szczerze? Jako fan linuxa zrobiłem z Maemo kombajn do czytania pdf, oglądania filmów i nawet eve udało się uruchomić do momentu wyboru postaci, później niestety zwiecha bo grafika nie wyrobiła. Generalnie symbiany ssa, bada ssie.... iphone.... ssie jeszcze bardziej. Nie polecam żadnych produktów z serii apple
Szukasz czegoś z dużym ekranem, idź do salonu, zapytaj o duuuży ekran, cene i czy ma androida. Wszelkie symbiany / iphony i inne wynalazki tego typu sprawią ci dużo problemów. Android Market ma ogromny wybór aplikacji do odczytywania PDF, nawet podstawowa wersja QuickOffice bez problemu radzi sobie z PDF/TXT/DOC.
EOT
Nitefish:
@Minna to napisz po prostu, że jesteś fanem linuxa i masz skrzywione postrzeganie świata. To by wystarczyło.
iPhony są zajebiste, podobnie jak nowe smartfony na androidzie. Tak się składa, że jestem zadowolonym posiadaczem obu tych urządzeń. Nie wiem skąd masz informacje o tym, że wszystko inne ssie ale na posiadacza tych maszynek raczej nie wyglądasz więc nie pisz bzdur.
sc0rp:
Minna a tak konkretnie to jakie problemy sprawiaja iphone'y? Po za tym ze Steve dosc rygorstycznie podchodzi do appstore(co imo jest zaleta a nie wada)?
Minna Hinata:
Miałem iPhone 3g i niestety ale w przeciągu 2 miesięcy potrafił się parę razy zawiesić. Został wysłany na serwis i tu również pojawił się problem ponieważ sam telefon dostałem po miesiącu (!) z dopiskiem że wymieniono na inny model. Parę dni później telefon po prostu zaczął gubić zasięg (o korzystaniu z internetu nie wspomnę już, że był to koszmar). Reklamacja po raz drugi. Tym razem serwis uwinął się błyskawicznie ponieważ smart wrócił w ciągu tygodnia z wpisem "zaktualizowane oprogramowanie" co i tak nic nie zmieniło, jak gubił zasięg tak gubił. Ostatecznie poszedł na allegro z dopiskiem "potrafi gubić zasięg, serwis nic nie umie na to poradzić".
Co do AppStore: jeśli jesteś przysłowiowym debilem i instalujesz jak leci to nie dziwię się, że oprogramowanie się sypie. Instalowanie oprogramowania z AppStore to tak jak instalowanie programów z internetu - trzeba to robić z uwagą. A polityka prowadzona przez Apple jest chora. O wiele większym szacunkiem darzę Store Androida z tytułu możliwości udostępniania własnoręcznie stworzonego oprogramowania bez ograniczeń.
I nie miśki, Apple to nie koniec świata, tak się składa że miałem do czynienia z tym czymś i nie mam dobrych wspomnień. Aktualnie mój Galaxy Mini / Asus Iconia A500 sprawują się wyśmienicie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej