Eve Online > Dyskusje ogólne

Militia

<< < (8/9) > >>

eloelo:
jak zwykle czytasz wszystkie moje posty i wszystko mylisz.. Podałem link do swojego konta we wcześniejszych moich postach zeby nie być anonimowym lub posądzanym o alta wywrotowca- nie chciałem go wpisywać w profil tutaj bo już raz go wpisałem na konto które mi przepadło nie pamiętam nicka ani hasła bo rzadko zaglądałem na forum do tego czasu
żeby być w porządku wobec wszystkich podałem aktualne konto - więc co do anonimowości i trolowania to raczej w stronę Minna hinata
Co do długiego grania , obycia i takich pierdół to juz miałem przyjemność latać z paroma co jebali wiekszość spraw tlumacząc się ze oni do tej pory tylko w null , że pare lat temu było inaczej że nie wiedzieli ze to sie zmieniło i takie bzdety - niestety przeciwnik nigdy nie był na tyle bystry lub wyrozumiały żeby wysłuchać utyskiwań starego wygi,  dlatego pieprzenie że ktoś dawno coś kiedyś  robił inaczej i to jest jedyne pro rozwiazanie nie trafia do mnie .
Ma osiągnięcia niech pokaże - chyba nie ma sie czego wstydzić ?
Drejem po ls-ie ... może pare lat temu ...

sc0rp:

--- Cytuj ---eloelo

Karny jeżyk
    Użyszkodnik

--- Koniec cytatu ---

Rotfl no to juz sobie poczytal flamewar czy tam KSOD  >:D

eloelo:

--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 15, 2011, 06:08:05 ---Rotfl no to juz sobie poczytal flamewar czy tam KSOD  >:D

--- Koniec cytatu ---
Dzięki za trafne spostrzezenie Dark - nikt się nie domyślił tego i dzieki za twoj wkład na temat misji milicyjnych - teraz wiemy ile o nich wiesz .
A skoro już zaczołeś przerabiać temat na flame to chetnie ci pomogę żeby tego nie widzieć . Czytałem flame i stwierdzam że nic tam nie ma - każdy temat tam wrzucony umiera śmiercia naturalną bo kto tam pisze? 5 zasłużonych dla centrali ? hehe i to zazwyczaj stojących po tej "słusznej stronie" to z kim oni się mają kłócić i komu co udowadniać ?
Mnie po 2 postach w tematach nie używanych od 12 miesięcy od razu nazwano nekrotrolem - kto odważy sie tam cokolwiek napisać ? zaraz go zjebiecie i jak będzie dawał sobie rade to mu zablokujecie dostęp żeby nie wypisywał herezjii [Herezja nic personalnego :P]i nie wprowadzał fermentu w wasz pięknie poukładany swiat .Ja tam nie pasuje i chyba wiekszość też nie pasuje bo ich nie widać - wniosek nasuwa się sam albo wszyscy są od was glupsi i niedoświadczeni albo ...

Nitefish:
@Eloelo - chciałbym Cię prosić, żebyś przestał już pisać. Dasz radę?

sc0rp:
@eloelo ymmd

@nitefish a niech pisze sobie byle nie w noobgarden przynajmniej nie ma nudy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej