Eve Online > Dyskusje ogólne
Militia
Kharim:
odpowiedź na całe zamieszaniem jest banalnie prosta, kolegę eloelo najwyraźniej podnieca nabijanie postów
Dormio:
--- Cytat: Kharim w Październik 14, 2011, 15:42:03 ---odpowiedź na całe zamieszaniem jest banalnie prosta, kolegę eloelo najwyraźniej podnieca nabijanie postów
--- Koniec cytatu ---
Wiemy, wiemy... >:D
--- Cytat: eloelo w Październik 12, 2011, 23:59:58 ---Doobra wyjaśniam :
Chciałem mieć dostęp do flamewar z wiadomych lub dla innych niewiadomych przyczyn ...
do tego potrzeba minimum 20 postow a jak to zrobić w pare dni? Okazało sie że przepychanki z gorliwymi wyznawcami nowego porządku sie nie liczą [ cholera ] to co miałem robić ? czekać na nowy zajebisty topic gdzie bedę sie mógł wykazac swoja zajebistościa?
Tak robi byle user bo na co stac przeciętnieka :P . Posiedziałem pare chwil żeby przeczytac wszystkie topiki [ żeby wiedzieć o co chodzi a nie pisac za dużo glupot ] maznolem pare "merytorycznych" postów i po osiagnięciu zawrotnej liczby 20 szt poleciałem do wujka Dooma o pozwolenie .
--- Koniec cytatu ---
Ale lepiej jego wypocin nie zostawiać bez odpowiedzi, bo jeszcze ktoś uzna, że ma rację... albo cuś.
Minna Hinata:
--- Cytat: Kharim w Październik 14, 2011, 15:42:03 ---odpowiedź na całe zamieszaniem jest banalnie prosta, kolegę eloelo najwyraźniej podnieca nabijanie postów
--- Koniec cytatu ---
J.W. Pan Dormio dobrze to określił.
Wracając do poprzednich wypowiedzi Pana @eloelo:
--- Cytat: eloelo w Październik 14, 2011, 14:57:47 ---Bzdurę to zrobili twoi rodzice ...
--- Koniec cytatu ---
Traktuję to jako obrazę personalną oraz niestosowną odzywkę wychodzącą poza realia działu oraz topicu (mianowicie życie realne -> rodzina) i jednocześnie postaram się o to abyś uzyskał stosowną karę za to.
Tyle w temacie.
[admin]Nie musisz się starać, takie rzeczy to ja muszę ścigać z urzędu
Doom[/admin]
eloelo:
--- Koniec cytatu ---
Wole to jak robić misje milicyjne drejem w ls ty jesteś pewnie zajebiście pro i lansujesz swoj zajebisty styl gry - nikt się z tobą nie zgadza ale dalej dajesz zajebiste posty z przesłaniem
--- Cytat: Dormio w Październik 14, 2011, 15:57:29 ---Ale lepiej jego wypocin nie zostawiać bez odpowiedzi, bo jeszcze ktoś uzna, że ma rację... albo cuś.
--- Koniec cytatu ---
Lepiej lansować własny styl gry głupi , durny , mniej kasy więcej czasu na forum ale wy jesteście pro bo gracie w ta gre juz kilka lat co ? czas na forum też sobie wliczacie cy cus ?
--- Cytat: Minna Hinata w Październik 14, 2011, 16:05:51 ---Wracając do poprzednich wypowiedzi Pana @eloelo:
Traktuję to jako obrazę personalną oraz niestosowną odzywkę wychodzącą poza realia działu oraz topicu (mianowicie życie realne -> rodzina) i jednocześnie postaram się o to abyś uzyskał stosowną karę za to.
Tyle w temacie.
--- Koniec cytatu ---
noo to coś mało napisałeś umiesz coś w tej grze poza obrażaniem sie i denuncjowaniem ?
-------------------------------------------------------------------------------------
1
--- Cytat: Minna Hinata w Październik 14, 2011, 04:36:14 ---Widzę tu bzdury...
Po kij skanować kogoś w ls na misjach milicyjnych skoro beacon jest w przestrzeni
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj dowolną ilość razy aż zrozumiesz mój tekst
--- Cytat: eloelo w Październik 13, 2011, 22:21:59 --- , duża sygnatura pozwala na warp na ciebie po 1 cyklu kombatami u dobrego skanera jak siedzisz na ss ,
--- Koniec cytatu ---
Zaraz bedzie po co stać na ss w ls ...a bo lubi
2
--- Cytat: Minna Hinata w Październik 14, 2011, 04:36:14 ---Drabinki nie ominiesz w żaden sposób, mechanika gry wymaga żebyś przeleciał przez drabinkę
--- Koniec cytatu ---
Bzdura ale juz koledzy wytłumaczyli
3
--- Cytat: Minna Hinata w Październik 14, 2011, 04:36:14 ---Jeśli coś podlatuje w cloaku to rozbija się o w/w drabinkę co powoduje decloak, od tego czasu masz 5s żeby gościa zobaczyć a najczęściej jest to od 7 do 10 zanim taki delikwent zwinie się w warpa na właściwy beacon.
--- Koniec cytatu ---
Zajebista bzdura :P
Czyli takler w dedykowanym shipie warpi zazwyczaj 7-10 s a drejk sfitowany na misje da rade pewnie odwarpić w 6 s proponuje więcej czasu spedzać w grze jak na forum bo twoje doświadczenie w grze jest znikome albo go nie ma , pewnie sie naczytałeś gdzieś na forach ...
4
--- Cytat: Minna Hinata w Październik 14, 2011, 04:36:14 ---Ilość LP uzależniona jest od skila Security Connection - z 10 misji można wyciągnąć nawet do 250k lp.
--- Koniec cytatu ---
Kolejny przykład jak teoria rozmija sie z praktyką ...Z najlepszej misji można wyciagnąć 25k LP ale jak bierzesz set to ci sie trafiają rożne i nie spotkałem się ze ktoś ma wszystkie misje najlepsze no ale powiadaja ze głupi ma szczeście wiec może tak miałeś
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Poprawiłem obraźliwy post chociaż nadal twierdzę że to było tylko spostrzeżenie ...
Doom jak cos to nie pierdol sie banuj na całego bo to przecież wasze forum i wam wszystko wolno nie wiem po co ty sie czaisz ?
W noobgarden wyszłeś na nooba co chce uczyć innych a sam nic nie wie do konca to mnie wyjebałeś
Ja ci tu też nie pasują moje odpowiedzi to wiesz z URZEDU go
garnoo:
chyba nikt jeszcze mu nie uswiadomil ze nawet jak kogos wyskanuje na misji i warnie na niego to.... i tak wyladuje na drabince (wyjatkiem jest jedna misja)
wydaje mi sie ze nie mozna warpnac na odleglosc do drabinki - tzn mozna ale i tak laduje sie <2500m od niej
misje milicyjne drejem - to az sie prosi aby wyladowac na kb :P
PS. nadal eloelo nie kapuje o co ci chodzi z tymi cytatami...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej