Śmietnisko > Flamewar
Odp: Inwazja na -A- rozpoczeta?
CMHQ_Widget:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 14, 2011, 10:08:23 ---CAT, czytam i nie wierzę - sprawy nie znam, ale proszę, proszę, PROSZĘ - powiedz mi że to troll i Czaczaros nie był żadnym FC?
--- Koniec cytatu ---
Nie był i nie będzie, chociaż czasem próbuje :)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 14, 2011, 10:08:23 ---CAT, czytam i nie wierzę - sprawy nie znam, ale proszę, proszę, PROSZĘ - powiedz mi że to troll i Czaczaros nie był żadnym FC?
--- Koniec cytatu ---
No nie byl, bo zostal wykreslony z listy przez rozsadnych ludzi, ale to nie zmienia faktu, ze zostal oficjalnie zgloszony przez LFN na aliansowego FC, a odrzucenie go okazalo sie byc dowodenm na wrogie nastawienie wladz aliansu do w/w korpa, i sposobem na izolacje go przez zarzad, jak mozemy sie dowiedziec z Tasm Prawdy
CMHQ_Widget:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 14, 2011, 11:34:34 ---No nie byl, bo zostal wykreslony z listy przez rozsadnych ludzi, ale to nie zmienia faktu, ze zostal oficjalnie zgloszony przez LFN na aliansowego FC, a odrzucenie go okazalo sie byc dowodenm na wrogie nastawienie wladz aliansu do w/w korpa, i sposobem na izolacje go przez zarzad, jak mozemy sie dowiedziec z Tasm Prawdy
--- Koniec cytatu ---
Z tą różnicą że w Taśmach Prawdy ani razu nie pada nick "Czaczaros", a osoba o której mówiliśmy to StellarZord aka Kino.
[VIDE] Herezja:
I jak zwykle chłopaki się za uszy ciągną a co do Czaczarosa to znam Go od bardzo dawna i ... jest to "Szczególny Przypadek" jak u nas obecnie Blooders (choć Blooders powoli się uczy, a z Czaczarosem nie wiem jak teraz wygląda sprawa).
Nitefish:
Jak Czacza będzie fcować to riftery zaczną tyłem latać bo nie sądzę żeby w nowym miejscu dostał jakiegoś objawienia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej