Śmietnisko > Flamewar
Odp: Inwazja na -A- rozpoczeta?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Sierpień 14, 2011, 12:14:19 ---Z tą różnicą że w Taśmach Prawdy ani razu nie pada nick "Czaczaros", a osoba o której mówiliśmy to StellarZord aka Kino.
--- Koniec cytatu ---
Czyli mam rozumiec, ze oficjalna wersja LFN jest taka, ze Czaczaros nigdy nie byl zglaszany na aliansowego FC c0venu? Pytam zanim zaczne rozgrzebywac jakies nekro topiki z dyrektorskiego forum, szczerze mowiac mi sie nie chce ale zrobie to dla ciebie Wiget, jezeli osmielisz sie zaprzeczyc ;D
CATfrcomCheshire:
GE- oblezone, to chyba czas zeby zaczac rozmowy na lini White Noise - LFN na temat wynajmu, wyslijcie Aliena on ma doswiadczenie, nawet nie bedziecie musieli zmieniac konstelacji
Val Heru:
red citizens?
najlatwiej spytac starszych kolegow z apa o rade
sc0rp:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 15, 2011, 13:03:52 ---GE- oblezone, to chyba czas zeby zaczac rozmowy na lini White Noise - LFN na temat wynajmu, wyslijcie Aliena on ma doswiadczenie, nawet nie bedziecie musieli zmieniac konstelacji
--- Koniec cytatu ---
Hed stracone, ge oblezone.
To co kiedy bedzie sytuacja faktycznie wymagan waszej interwencji? To pytanie odnosnie posta xeovara z ksod. Mi to Wyglada na to ze to coven wraz z SW sie sprzedali ruskim jak kiedys apa. coz za ironia losu jeszcze teraz niektorzy covenowcy wypominaja czlonkom apa ze jako corp rentierski zmienili strony a sami nie lepsi. Wyglada ze z covenu tylko owce maja jaja i sprzedajna dusza nie jest u owiec a w covenie, bo jako jedyny corp z sw walcza z kacapami, a coven wlaz pod kamien resetujac sojusznika w potrzebie. Aha damage control "my chcemy tylko gf" juz sie przejadl, takze czekam na jakas nowa wymowke.
Skeer:
Hej hej, nie wiedziałem, że mam plusa z DRF ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej