Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[DWISH] Death Wish. - dyskusja
SokoleOko:
Etap zaangażowania w dużą politykę mam za sobą - teraz wszystko celem jest wyłącznie fun i strzelanie do wszystkiego co się rusza.
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 24, 2011, 19:14:51 ---Etap zaangażowania w dużą politykę mam za sobą - teraz wszystko celem jest wyłącznie fun i strzelanie do wszystkiego co się rusza.
--- Koniec cytatu ---
Nie żebym się czepiał ale otrąbiłeś start corpa i codziennych roamów bodaj 3 dni temu a KB jak na razie wieje pustką. Mimo, że blisko Wam do Aridii, Delve i Fountain jak pisałeś.
garnoo:
member count: 11
powoli powinno sie juz cos pokazywac (chyba ze rozpoczales od przyjmowania ludzi wraz z altami - kiepski pomysl na pierwsze tygodnie korpa)
zbyt wygodna dupa ze mnie - lubie korpy z reimbursem itp 8)
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 24, 2011, 19:24:02 ---Nie żebym się czepiał ale otrąbiłeś start corpa i codziennych roamów bodaj 3 dni temu a KB jak na razie wieje pustką. Mimo, że blisko Wam do Aridii, Delve i Fountain jak pisałeś.
--- Koniec cytatu ---
No bardzo mi przykro, że po trzech dniach nie jesteśmy w top 100 korpów BC.
--- Cytat: garnoo w Sierpień 24, 2011, 21:48:40 ---member count: 11
powoli powinno sie juz cos pokazywac (chyba ze rozpoczales od przyjmowania ludzi wraz z altami - kiepski pomysl na pierwsze tygodnie korpa)
zbyt wygodna dupa ze mnie - lubie korpy z reimbursem itp 8)
--- Koniec cytatu ---
Twoja strata ;)
To jest 10 żywych ludzi (w korpie jest tylko jeden mój alt). Na razie były dwa "zapoznawcze" roamy, killi mogło być więcej, ale nie wyszło (trwa zgrywanie), za to było całkiem sporo manewrów z lokalnymi gangami TEST-ów, których w parę frytek nie dało się ugryźć. Ale spokojnie, budowa korpa to nie jest zadanie na tydzień ani nawet na miesiąc.
Rabbitofdoom:
Ano narazie jest rozpoznanie bojem ale przydalo by nam sie przynajmniej jeszcze ze 2 doswiadczonych pilotow bo juz kilka razy niestety musielismy sie obejsc smakiem. Mamy praktycznie rzut kamieniem do ruchliwego wlotu do deve i jak tylko uda sie zebrac kilka osob w sensownym sprzecie to mysle ze bedzie sporo funu z meczenia brikow. Regularnie to czego mi potrzeba to ze dwie dodatkowe lufy i bylo by pare kili wiecej bo cegielki to straszliwy fail.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej