Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[DWISH] Death Wish. - dyskusja

<< < (2/41) > >>

Frankie:
Brzmi całkiem ciekawie tylko baaardzo mało szczegółów  >:D

P.S. Topic chwytliwy (brakuje jedynie wzmianki związanej z sexem i będzie komplet :P)

mpp:
* mpp przeciera oczy z niedowierzania
generalnie to jako ceo słynę z emorejdży ale z opowiadań sędziwych piratów bez oka i nogi to jesteś naczelnym
emo masterem polskiej  sceny eve :P

generalnie good luck ale emo to bardzo zła rzecz ;p

SokoleOko:

--- Cytat: Frankie w Sierpień 11, 2011, 00:37:27 ---Brzmi całkiem ciekawie tylko baaardzo mało szczegółów  >:D

--- Koniec cytatu ---

Co byś chciał widzieć?

Myślę, że w ciągu maks dwóch tygodni będziesz miał kompletny wątek rekrutacyjny ze wszystkimi detalami.

Celem tego posta jest przede wszystkim wybadanie zainteresowania.

--- Cytuj ---P.S. Topic chwytliwy (brakuje jedynie wzmianki związanej z sexem i będzie komplet :P)

--- Koniec cytatu ---

PR to jeden z obszarów mojej działalności zawodowej :)

Frankie:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2011, 00:45:04 ---Co byś chciał widzieć?

Myślę, że w ciągu maks dwóch tygodni będziesz miał kompletny wątek rekrutacyjny ze wszystkimi detalami.

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz osiągnąć główny punkt programu tego corpa, a mianowicie pojawienie się starej dobrej adrenaliny we flotach 20-30 osób. Gdzie chcesz znaleźć przeciwników, którzy tego dostarcza (czytaj floty do jakiś 40-70 osób chcących walczyć), uniknąć blobowania, szukania pojedyńczego racącego capsa itp. (bo te czynności raczej nie podniosą poziomu adrenaliny) i to wszystko w K-space :). Mam ogromną nadzieje, że masz na to pomysł, bo wtedy rzeczywiście corp będzie miał bardzo dużo do zaoferowania.

SokoleOko:
Skirmish jest możliwy wszędzie tam, gdzie nie przebiega pierwsza linia frontu dużej wojny. To właśnie zniechęciło mnie do NCDOT - bić się można tylko w HED-GP z blobem 100+ AAA i friends. Od biedy w Querious ustrzeliłem carriera na roamie, ale jak formuję skirmishowy gang to po prostu nie ma gdzie lecieć.

Obecnie terenem do roamowania jest Fountain/Delve. Pierwszą bazą korporacji będzie Aridia - gwarantująca łatwy dostęp do obu regionów.

Szukanie pojedynczego carriera na anomalce może i nie jest szczytem funu, ale przeciwnik może sformować flotę w obronie załapanego kolegi. W PBN i BUFU zdarzały się nam regularnie takie "n00bspawny(tm)", gdy przeciwnik rzucał i 40 shipów na nasz 10 osobowy roamik, co kończyło się rzezią "obrońców".

Blobów się nie boję - kilkanaście osób tej jest w stanie ugryźć olbrzyma. W CartelDOT służyły do tego bombery (tego nie potrafię poprowadzić, ale liczę że znajdę kogoś kto umie), "niewidzialne kampy" (ktore prowadziłem), w NCDOT nauczyłem się latać w takich warunkach we wściekłym roju nieuchwytnych fregat.

Mam już pierwsze zgłoszenie! Super, dzięki!
Przy okazji - osoby, które się zgłoszą, nie muszą się obawiać "co mój obecny CEO powie" - to zostaje między nami, podobnie jak osoby zaproszone na kanał ingame wiedzę o tym kto jest na tym kanale zostawiają wyłącznie dla siebie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej