Eve Online > Dyskusje ogólne
Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.
HammerSnake:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 13, 2011, 20:25:08 ---Nie znam pana Jarowita ale statsy na BC gówno znaczą. Wystarczy właśnie spojrzeć na tych kamperów, którzy sobie nabijają statsy stojąc w miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Cały ty. Nie znasz kolesia, a już go próbujesz mieszać z błotem.
No niestety Nite jak się strzela blobem naciskając f1 złapanych noobów w bańkę to się ma 11 000+miejsce na bc, a nie pierwszą setkę. Prawda boli.
Zaafiel:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 13, 2011, 20:25:08 ---Nie znam pana Jarowita ale statsy na BC gówno znaczą. Wystarczy właśnie spojrzeć na tych kamperów, którzy sobie nabijają statsy stojąc w miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Sukces tym większy, że znam Jaro i wiem że pod stacjami nie kampi, zresztą wystarczy spojrzeć na straty w rodzajach statków - frigi, cruisy, BC, generalnie FW i piracenie solo albo w małych gangach.
--- Cytat: Pabllo w Lipiec 13, 2011, 18:48:11 ---A pije on chociaż trunki procentowe ?? :P kile to nie wszystko liczy się wnętrze 8)
--- Koniec cytatu ---
Rosyjska ruletka na trzy kieliszki - woda, wódka, spirytus - kiedyś był mistrzem w wersji, w której trzeba było wypić dwa z trzech na rundę :)
Nienawidzę tej zabawy, nikt nie zwraca uwagi na to, co gdzie się leje, a po trzeciej rundzie i tak już wszystkie kieliszki walą spirytusem.
Schwartz:
Niezle. Kill'em all, Jaro! :>
Venzon 2003:
Do 0.0 nie poleci bo wtopi cenny high-grade secik :D
Nitefish:
--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 13, 2011, 21:14:57 ---Cały ty. Nie znasz kolesia, a już go próbujesz mieszać z błotem.
No niestety Nite jak się strzela blobem naciskając f1 złapanych noobów w bańkę to się ma 11 000+miejsce na bc, a nie pierwszą setkę. Prawda boli.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jakim jełopem trzeba być, żeby nie rozumieć 2 zdań napisanych po polsku. Rozpiszę Ci to, bo widzę że bez tego ani rusz:
"Nie znam pana Jarowita"
- oznacza dokładnie to co napisałem. Po prostu nic o nim nigdy nie słyszałem (co nie znaczy, że musiałem słyszeć).
"...ale statsy na BC gówno znaczą. Wystarczy właśnie spojrzeć na tych kamperów, którzy sobie nabijają statsy stojąc w miejscu."
- nie napisałem, że jego statsy gówno znaczą, tylko że znajduje się tam mnóstwo kamperów nabijających killsy w rozmaity sposób. Najczęściej (lecz nie zawsze) ma to niewiele wspólnego z jakimiś potyczkami.
Ponadto to już jest totalnie nudne jak pierniczysz o jakiś bloobach których nikt nie widział. Chyba, że dla Ciebie 15 shipów to bloob. Nie grasz, nie latasz więc stfu bo gadasz o rzeczach, które są ci najwyraźniej obce.
Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o anomalkach, które naginamy podobno non-stop w 0.0. npc space. CCP wie o tym, że mają tyle anomalek w 0.0. npc space?
Wszędzie węszycie podstęp i zadymę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej