Eve Online > Dyskusje ogólne
Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.
HammerSnake:
Ciężko się połapać jak to w końcu z tobą Sokół jest. Raz liczba fragów jest ważna, a raz nic nie znaczy.
Zmieniasz zdanie jak ci wygodnie? :P
SokoleOko
5,866 kills Points 9,535.36
164 Losses
Jarowit
3,834 kills Points 40,944.90
1,641 Losses
this week :
jarowit
13 kills 9 Losses
Sokół
97 kills 1 Losses
heheehehehe.
Ja tam bc lubię, bo obrazowo pokazuje ile warte są te wasze fragi w tym 0.0, wpadające setkami każdego miesiąca. Wbrew temu jak wielkiego kutacza wyciągacie na stół :P.
No ale możecie sobie poprawiać humor i wmawiać, że ci wszyscy niedobrzy pvperzy przed wami oszukują system. haha
300 post 8).
Schwartz:
Jesli chodzi o Sokola liczba fragow jest wazna, u innych nie :P
Osobiscie o wiele bardziej szanuje pilotow takich jak Jarowit, widac ze sporo lata sam, nie boi sie stracic statku, zabija w uczciwych walkach - nie tak jak wiekszosc "pro uber pvperow" (OMG OMG ZAATAKOWAL MNIE WSKAKUJCIE DO SYSTEMU, POTRZEBUJE 500 OSOB ZEBY ZABIC TA FREGATE).
sc0rp:
--- Cytat: Schwartz w Lipiec 14, 2011, 12:29:16 ---Jesli chodzi o Sokola liczba fragow jest wazna, u innych nie :P
Osobiscie o wiele bardziej szanuje pilotow takich jak Jarowit, widac ze sporo lata sam, nie boi sie stracic statku, zabija w uczciwych walkach - nie tak jak wiekszosc "pro uber pvperow" (OMG OMG ZAATAKOWAL MNIE WSKAKUJCIE DO SYSTEMU, POTRZEBUJE 500 OSOB ZEBY ZABIC TA FREGATE).
--- Koniec cytatu ---
Na temat Jarowit sie nie wypowiadam, bo go nei znam ani nie spotkalem nigdy na gridzie, ale chcialbym zebys zdefiniowal "uczciwa walke" w eve.
A odnosnie statow na BC to sa z dupy, ale niestety nikt nie wymyslil nic lepszego prosty przyklad na przykladzie moich wlasnych killi:
- spalilem dramielem solo orce - 80pkt.
- spalilem dramielem solo phantasma - 64pkt.
- spalilem dramielem solo atrona - 8pkt.
- spalilem dramielem solo retrievera - 8pkt.
Schwartz:
Uczciwa walka w EVE = jesli przeciwnik jest sam, walka z nim solo jest uczciwa. Wolanie 50 kolegow niby tez, ale to juz zalatuje gejostwem troche :P
Goomich:
Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor należy dbać wśród przyjaciół
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej