Eve Online > Dyskusje ogólne
Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.
Azbuga:
nie pomieszalo ci sie cos Cat? bo mi się wydawało że punktacja na BC zalezy od stosunku wielkości twojego statku i celu oraz od ilości osob na killu... jakoś nie dopatrzylem sie npc ratow na kb battleclinika czy różnicy w punktacji zależnej od ilosci obrazen.
kamel:
--- Cytat: Azbuga w Lipiec 14, 2011, 09:46:18 ---nie pomieszalo ci sie cos Cat? bo mi się wydawało że punktacja na BC zalezy od stosunku wielkości twojego statku i celu oraz od ilości osob na killu... jakoś nie dopatrzylem sie npc ratow na kb battleclinika czy różnicy w punktacji zależnej od ilosci obrazen.
--- Koniec cytatu ---
to popatrz jeszcze raz, Cat ma racje.
http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Kamelox&page=3#kills
Dominix - solo , armagedon w 3 porównaj punkty
aa teraz sie dopatrzyłem,że battleclinic nie pokazuje ratów an tym dominixie....
http://kb.pinkbunnies.pl/?a=kill_detail&kll_id=90140
Nitefish:
Kiedyś Sokół przy okazji jakiejś dyskusji o tym kto ma większego e-pena napisał coś co m się bardzo spodobało, a chodziło o to że należy "umieć czytać killboard". Często np FC nie mają wcale najwięcej killsów a odwalają główną robotę w gangu. Podobnie ma się sprawa z logistykami.
Jak dla mnie to w Eve brakuje conajmniej 2 rzeczy, żeby docenić coś innego niż samo strzelanie:
- monitorowania udziału logistyków w bitkach
- systemu ransomów
Tak swoją droga nie wie ktoś, czy BC ma gdzieś opisany system przydzielania punktów?
Raina Nives:
NPCów BC nie pokazuje (w sumie nie wiem dlaczego takie rozwiązanie) w "involved parties" ale jak klikniecie "original killmail" to tam będą. I dmg zadany przez NPC jest brany pod uwagę w przyznanych punktach za zabicie.
Doom:
--- Cytuj ---Tak swoją droga nie wie ktoś, czy BC ma gdzieś opisany system przydzielania punktów?
--- Koniec cytatu ---
O ile wiem to nie i raczej tego dobrowolnie nie ujawnią z powodów tych samych co google kiedy pokazuje fackera rożnym takim co żądają ujawnienia metod działania ich wyszukiwarki, za latwo by bylo wtedy oszukać te skrypty i sie spozycjonować
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej