Nadal jednak członkowie BUFU ukrywają odpowiedź na moje pytanie.
nic nie ukrywaja, ale rowniez nie widza powodu, aby sie spowiadac przed jakims anonimowym czlonkiem official forum police...
No i jeszcze powinien otrzymac chloste. Czlowieku ty nawet tego gostka nie znasz a juz go zrobiliscie ebay warriorem, zyciowym nieudacznikiem etc etc . Czy ty czytasz co piszesz i chociaz przez milisekunde nachodza cie jakies refleksje na ten temat ? W dodatku w stosunku do voodoo wysuwasz tak samo wysnute z palca opinie. Jezeli voodo jako korp piracki nie mialo prawa zebrac glosu co mysli o postepku JN to ja naprawde nie wiem kto. Jakbys nie wiedzial Col jest jednym z instruktorow w UA i naprawde nie potrzebuje takiego typu rozglosu na Centrali jaki ci sie ubzdural. Koledzy JN z swoim ransomem weszli na jego ogrodek i u nas sprawa byla szeroko komentowana i potepiana na tsie aliansu. Wiec nie dziw sie jak Filip z konopii, ze sprawa jest ta przez nas pietnowana .
a kto normalny dal by sie zlapac
pojedynczemu hurkowi, i trzymac x czasu w miedzyczasie wylogowywujac i logujac sie spowrotem pare razy, az przyleci reszta osob i zmieni go w metal scrapsy?
I przestan innym ludziom mowic co moga robic a czego nie robic bo ostatnio jak sprawdzalem zyjemy w spoleczenstwie, ktore dopuszcza swobode wypowiedzi i opinii. Mozesz sie z tym nie zgadzac, ale g.... ci kto jakie ma zasady i czy moze /nie moze sie wypowiadac czy to w rl czy w grze internetowej o statkach .
chcial bym zauwazyc, ze to wy pierwsi przypieprzyliscie sie do "plajstajlu" JN, i zeby byla jasnosc, ja nie mam nic przeciwko swobodzie wypowiedzi, ale dobrze by bylo gdyby osoba wypowiadajaca sie miala choc cien pojecia o tym o czym chce pisac, zeby daleko nie szukac:
Walisz z kolegami do momentu kiedy cel przestanie istniec potem zlootowanie, wklejenie na kb i tyle.
tak to moze wygladac jak w 5 gankujesz indyka na bramie w low, ale to sie nie zdarza raczej zbyt czesto...