Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (13/62) > >>

Sheratos:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 10, 2011, 16:25:16 ---hehe, damski troll, slaby troll

--- Koniec cytatu ---

Trzeba sie dostosowac do poziomu dyskusji w typ topicu  8). Widze juz chlopaki sie statystykami na kb obrzucaja :D

Deaell Portt:

--- Cytat: Sheratos w Lipiec 10, 2011, 18:27:50 ---Trzeba sie dostosowac do poziomu dyskusji w typ topicu  8). Widze juz chlopaki sie statystykami na kb obrzucaja :D

--- Koniec cytatu ---
Ja nic nie wrzucalem. To kolega sie tak ponapinal. Pewnie w fabryce telewizorow pracuje ;-) . Wracajmy do tematu Juicy Nightmare korp na miare PL i jeden z glownych assetow c0venu z mentalnoscia dresiarzy o mieciutkich serduszkach.

LEAAAAVEEE JUICYYYY NIGHTMAREEEE ALONEEEE .

mpp:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 10, 2011, 18:32:02 ---Ja nic nie wrzucalem. To kolega sie tak ponapinal. Pewnie w fabryce telewizorow pracuje ;-) . Wracajmy do tematu Juicy Nightmare korp na miare PL i jeden z glownych assetow c0venu z mentalnoscia dresiarzy o mieciutkich serduszkach.

LEAAAAVEEE JUICYYYY NIGHTMAREEEE ALONEEEE .

--- Koniec cytatu ---

wolimy mieć mentalność dresiarzy o mięciutkich serduszkach
niż jak v o o d o o mentalność poznańskich słowików o mieciutkich pupciach :D

Troll mode off.

Deaell Portt:

--- Cytat: mpp w Lipiec 10, 2011, 18:37:44 ---wolimy mieć mentalność dresiarzy o mięciutkich serduszkach
niż jak v o o d o o mentalność poznańskich słowików o mieciutkich pupciach :D

--- Koniec cytatu ---
Masz co do poznaniakow ? Poza tym twoja analogia do wykorzystywanych niepelnoletnich chlopcow mowi mi, ze masz jakies kompleksy seksualne. Pokaz na lalce, gdzie Col cie dotykal ?. Nie boj sie, my mamy dla takich grupe wsparcia w Voodoo. Bedziesz jak Bob w Fight Club !!!! .

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 10, 2011, 18:32:02 ---jeden z glownych assetow c0venu

--- Koniec cytatu ---

Już nie :D

P.S. Czyżby nowa drama w C0VEN ? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej