Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (10/62) > >>

Deaell Portt:
W sumie to zalezy od ludzi i ich charakterow. W PBN i teraz w Voodoo latam z ludzmi, ktorzy maja te tzw. e-bushido . W PBN zlapalismy kiedys frachta to gostek chcial sie wykupic na localu. Odpowiedzilismy mu, ze nie chcemy isk tylko killa na kb bo jeszcze takiego nie mamy. Przy swoich solo akcjach tez na localu gostkowie pisali mi czy nie chce roamsowac, ale zawsze przekladalem killa nad iskami. Ten kill Juicy Nightmare i ich komenty potem wywoluja u mnie niesmak. Mozna mowic sobie, ze to tylko gra, ale najczesciej postepowanie gracza odzwierciedla jego zachowanie w rl. Usprawiedliwianie sie, ze to dla maksymalnego zaszkodzenia, bo gostek to ebay warrior itp itp itp  to jak dla mnie tylko zaslona dymna. Dla mnie to zachowaliscie sie jak taka banda pod blokowiskiem. Dopadliscie grubasa, skroiliscie go z komorki pod grozba wpierdu, a na koniec i tak jeszcze mu spusciliscie wpierdol.  Po czym zaczeliscie sie przechwalac przed panienkami na trzepaku jacy z was to zajebisci goscie i jakim frajerem byl ten grubas.

magni:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 10, 2011, 14:03:30 ---W sumie to zalezy od ludzi i ich charakterow. W PBN i teraz w Voodoo latam z ludzmi, ktorzy maja te tzw. e-bushido . W PBN zlapalismy kiedys frachta to gostek chcial sie wykupic na localu. Odpowiedzilismy mu, ze nie chcemy isk tylko killa na kb bo jeszcze takiego nie mamy. Przy swoich solo akcjach tez na localu gostkowie pisali mi czy nie chce roamsowac, ale zawsze przekladalem killa nad iskami. Ten kill Juicy Nightmare i ich komenty potem wywoluja u mnie niesmak. Mozna mowic sobie, ze to tylko gra, ale najczesciej postepowanie gracza odzwierciedla jego zachowanie w rl. Usprawiedliwianie sie, ze to dla maksymalnego zaszkodzenia, bo gostek to ebay warrior itp itp itp  to jak dla mnie tylko zaslona dymna. Dla mnie to zachowaliscie sie jak taka banda pod blokowiskiem. Dopadliscie grubasa, skroiliscie go z komorki pod grozba wpierdu, a na koniec i tak jeszcze mu spusciliscie wpierdol.  Po czym zaczeliscie sie przechwalac przed panienkami na trzepaku jacy z was to zajebisci goscie i jakim frajerem byl ten grubas.

--- Koniec cytatu ---

+1

bardzo dobrze podsumowane, oczywiscie tacy ludzie tez istnieli , istnieja i beda istniec, pytanie czy wy chcecie byc takimi ludzimi? jesli tak to prosze bardzo wolny wybor, tylko pozniej sie nie dzwcie ze ludzie traktuja was jak dresiarzy

mpp:
ja tak jak im moi ludzie nie będą nigdy uginać się przed zabiciem kogoś, ze względu na to ze zapłacił jego sprawa
my jesteśmy źli i jesteśmy z tego dumni

możecie sobie porównywać nas do dresów i innego marginesu dynda nam to koło pędzla
co do alliansu od poniedziałku już nie będziemy was niepokoić naszym "dresiarskim" i "****" podejściem do sprawy :)

[admin]Punkty dla Pana za nierespektowanie postanowień administracji.
Doom[/admin]

Colonel:

--- Cytat: mpp w Lipiec 10, 2011, 16:15:25 ---ja tak jak im moi ludzie nie będą nigdy uginać się przed zabiciem kogoś, ze względu na to ze zapłacił jego sprawa
my jesteśmy źli i jesteśmy z tego dumni

możecie sobie porównywać nas do dresów i innego marginesu dynda nam to koło pędzla
co do alliansu od poniedziałku już nie będziemy was niepokoić naszym "dresiarskim" i "kurewskim" podejściem do sprawy :)

--- Koniec cytatu ---

zli nie piraci, wiec dobrzy piraci :D ? ?
uuuuaałłł

btw wstepujecie do kartel dot ?

Sheratos:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 10, 2011, 14:03:30 ---W sumie to zalezy od ludzi i ich charakterow. W PBN i teraz w Voodoo latam z ludzmi, ktorzy maja te tzw. e-bushido . W PBN zlapalismy kiedys frachta to gostek chcial sie wykupic na localu. Odpowiedzilismy mu, ze nie chcemy isk tylko killa na kb bo jeszcze takiego nie mamy. Przy swoich solo akcjach tez na localu gostkowie pisali mi czy nie chce roamsowac, ale zawsze przekladalem killa nad iskami. Ten kill Juicy Nightmare i ich komenty potem wywoluja u mnie niesmak. Mozna mowic sobie, ze to tylko gra, ale najczesciej postepowanie gracza odzwierciedla jego zachowanie w rl. Usprawiedliwianie sie, ze to dla maksymalnego zaszkodzenia, bo gostek to ebay warrior itp itp itp  to jak dla mnie tylko zaslona dymna. Dla mnie to zachowaliscie sie jak taka banda pod blokowiskiem. Dopadliscie grubasa, skroiliscie go z komorki pod grozba wpierdu, a na koniec i tak jeszcze mu spusciliscie wpierdol.  Po czym zaczeliscie sie przechwalac przed panienkami na trzepaku jacy z was to zajebisci goscie i jakim frajerem byl ten grubas.

--- Koniec cytatu ---

haha smutne musi byc zycia jak sie trzeba dopatrywac anologii i prowadzic wielkie dyskusje na temat wirtualnego swiata i tego jakim kto jest naprawde na podstawie tego jak sie bawi :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej