Eve Online > Dyskusje ogólne
A piece of history, czyli jak bylo kiedys
KiFuso:
był jakiś konkretny powód dlaczego CCP tak ukroiło to cyno i skakanie? Efekt był na prawdę niezły i założę się że większość producentów Sci-Fi nie powstydziło by się takiego efektu w swoich filmach.
Tutaj filmik z dwóch perspektyw (cyno/nyx): http://www.youtube.com/watch?v=Lt4Au7vkM90&feature=related
Doom:
Ponieważ uznali że nowy efekt jest "AWSOME" gracze nie podzielają ich zdania i kazdy przedstawiciel ccp / kazdy topik typu "co byście od nas chcieli" dostaje when old cyno jump efekt back" (Orbisa też Swoje wysłuchal na ten temat w paradoksie :P )
BTW to tam jest thanatos nie nyx
Khobba:
Chłopaki z CCP tak się podjarali fizyką efektów wykorzystywanych przy renderowaniu wormholi (w sensie "przejść", nie systemów wewnątrz), które odbijają wewnątrz kuli tło systemu po drugiej stronie, że postanowili wykorzystać to we wszystkich możliwych miejscach.
[CBIRR] Soobocz:
Ech łezka się w oku kręci..... :)
Smugi, ja chce z powrotem.....
Efekt cyna ja chce z powrotem.....
Marzenia scietej głowy. :)
Daell Port super post :)
silvia:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 06, 2011, 07:27:09 ---Akurat stary dźwięk skoku przez gate był paskudny, taki zachrypnięty w dodatku, jakby ktoś spieprzył jakość.
--- Koniec cytatu ---
No kolejny... kolejny ktory nie umie czytac ze zrozumieniem. Ludzie, tragedia z wami...
Btw, mam klienta do exodusa. chce ktos? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej