Eve Online > PVP
[PVP] Pilgrim
Nitefish:
Owszem, ikonka mwd się nie wyświetla w curse ale to wciąż armor-nano curse ;) Za to w zaproponowanym przez Cola pilgrimie z fitem za 1.5b nie ma zafitowanego w ogóle napędu. Na kb jest też loki loss lokiego bez napędu o ile dobrze pamiętam. Nie ma co tutaj dyskutować na ten temat bo to wątek o pilgrimie.
Isengrim:
Reasumujac (i nie wdajac sie w Swiatowy Dzien Flejma Na Temat Voodoo ;) ) - czy jest jakikolwiek sens fitowac Pilgrima w ficie Reperaczka + Plyta? Bo tego buforowego od Casy juz zlozylem, czeka az bede mogl zagrac dluzej niz godzine dziennie.
Nitefish:
U nas mało ludzi lata pilgrimem z powodów które Ci napisałem wcześniej. Niemniej jednak ten fit co wrzuciłeś lub Casa wrzucił są dość uniwersalne. U nas kumpel jeszcze w med miał czasami ecm bursta. Nie fituj frakcji tylko t2 i będzie git.
Isengrim:
Dzieki. :)
GlassCutter:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 12, 2011, 15:41:28 ---czy jest jakikolwiek sens fitowac Pilgrima w ficie Reperaczka + Plyta?
--- Koniec cytatu ---
Miałem takiego, kilka statków tym zabiłem aż w końcu rozwalił mnie hurek ze scramblem, webem i dwoma nautami. W normalnej walce gdzie spodziewasz się że przeciwnik będzie miał weby, neuty itd imo lepiej mieć bufor, repka to tylko dodatkowe, zbędne obciążenie capa, na 100% nie zwróci różnicy ehp. Taki pilgrim z webem i scramblem na twarzy lata 180m/s, więc tracking disrupty Cię nie uratują :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej