Śmietnisko > Off Topic

Internet w Play

<< < (2/5) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Czerwiec 29, 2011, 16:04:14 ---Weź na tydzień na przetestowanie, zdaje się ze po podpisaniu umowy nawet to działa, dowiedz się w salonie, i sprawdź sam. Bo to zależne będzie od miejsca w którym będziesz korzystać, zasięgu itd.

--- Koniec cytatu ---
myslalem o tym, ale bez umowy nie chca dac, a po podpisaniu umowy to juz nie ma po co sprawdzac

Doom:
Arek pisał właśnie o klauzuli umożliwiającej Ci zerwanie (bez konsekwencji) umowy jesli w praktycznym uzyciu zajdzie wyraźna niezgodność miedzy deklarowaną jakością usługi a tym za co oczekują że bedziesz płacił

Orli1983:
pozatym play rozdaje za free startery na przetestowanie :P

masz na nim 25mb na internet   ;)

Tau:
W komórce nie korzystałem z internetu w Play, za to używałem go przez jakiś czas w netbooku. Z tym zasięgiem to różnie bywa, a mówię tu tylko o Warszawie, czyli miejscu gdzie znośny zasięg powinien być praktycznie wszędzie. Na zewnątrz jest całkiem ok, w budynkach to już inna sprawa. W niektórych świetnie w innych absolutne zero. Może to kwestia zagęszczenia budynków w okolicy, może technologii wykonania konkretnego bloku/biurowca (wielka płyta). Przeniosłem się do Orange i jak na razie jestem zadowolony. Jedyny minus to fakt, że aplikacja od Orange zamula jak mało co.

AreQ:

--- Cytat: Tloluvin w Czerwiec 29, 2011, 16:53:11 ---myslalem o tym, ale bez umowy nie chca dac, a po podpisaniu umowy to juz nie ma po co sprawdzac

--- Koniec cytatu ---
Przypomniałem sobie:
jeszcze jak 3 miesiące temu podpisywałem umowę to miałem tydzień na przyjście z powrotem i podziękowanie, jeśli mi nie będzie odpowiadać np z powodu zasięgu. Jest Ok więc nie rezygnowałem.
Dowiedz się jeszcze w salonie bo przez te parę miesięcy mogło się coś zmienić, ale wątpię, pewnie tak właśnie będzie jak napisałem.

@Orli1983 a dają do tego modem, czy musisz mieć własny? Bo jak nie masz (i nie możesz sobie na testowanie załatwić) to na nic Ci taki starter.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej