Śmietnisko > Off Topic

Internet w Play

(1/5) > >>

Tloluvin:
Korzystal ktos z niego?

Pytam, bo zastanawiam sie wlasnie nad przejsciem do play ze wzgledu na nielimitowany internet i gnebi mnie, ze nie mam jak sprawdzic jego dzialanie

Orli1983:
Korzystałem przez chwile  z tym ze z oferty na kartę

MOje doświadczenia - transfer max 3 mb/sek, w szczycie max 1 mb/sek, pingi 30-200ms głównie,  mam ok 17 km w prostej linii do nadajnika czyli teoretycznie nie powinno działać :D . a nigdy nie miałem problemów ze zrywaniem sesji czy coś w tym stylu  (zasięg 2-3 kreski)

teraz używam orange free na kartę  bo jest tańsze :P

Okolice przemysla

Tloluvin:
Znaczy dla komorki powinien styknac, a moze i na nawet na warspeara starczy  ;)

AreQ:
Weź na tydzień na przetestowanie, zdaje się ze po podpisaniu umowy nawet to działa, dowiedz się w salonie, i sprawdź sam. Bo to zależne będzie od miejsca w którym będziesz korzystać, zasięgu itd.

Doom:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Czerwiec 29, 2011, 16:04:14 ---Weź na tydzień na przetestowanie, zdaje się ze po podpisaniu umowy nawet to działa, dowiedz się w salonie, i sprawdź sam. Bo to zależne będzie od miejsca w którym będziesz korzystać, zasięgu itd.

--- Koniec cytatu ---
+1
Oficjalny zasięg a faktyczny to dwie tak różne i abstrakcyjne sprawy że szlag człowieka trafia. Kiedys miałem internet z plusa, teoretycznie mieszkam w strefie najsilniejszego ich sygnalu, w praktyce dlatego ze między moim mieszkaniem a nadajnikiem który w lini prostej nie był chyba nawet 100 metrów stał sobie jeden czy dwa budynki, zasięg miałem taki jak na wsi gdzie zasięgi do nadajników liczyło się w kilometrach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej