Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (51/69) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 02, 2011, 16:03:22 ---Na otwierajace sie cargo pomaga clear chache, jak juz bylo robione trzeba zrobic jeszcze raz , mi pomoglo za 4 czy 5 razem  ;D

--- Koniec cytatu ---

No popatrz, a jak napisałem petycję w tej sprawie to odpowiedzieli, ze problem znają i pracują nad fixem. A tymczasem poradzili przesunąć wyskakujące okienko tak, żeby jak najmniej przeszkadzało.  ;D Nic nie wspominali o clear cache.

Ooo..na offline moduły już niby jest fix.
http://client.eveonline.com/patches/optional/?from=289917&to=290454

Starakopara:
i kolejny cukiereczek:

na anomalkach dmg dealt spada o jakieś 100%, z 1600-2000 jakie zadawałem, dziś 159, przy tej samej odległości, transwersalu i używanej amunicji. Dobrze, że tank sie nie spier... bo bym wdupił ładne kilka B

Pol Kent:

--- Cytat: Starakopara w Wrzesień 02, 2011, 18:08:05 ---i kolejny cukiereczek:

na anomalkach dmg dealt spada o jakieś 100%, z 1600-2000 jakie zadawałem

--- Koniec cytatu ---

WoW ! Czym Ty te anomalki robisz, ze taki wygar ma ?  ???

SokoleOko:

--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 02, 2011, 16:03:22 ---U mnie jesli wykonuje skok przez brame tuz po tym jak wylaczyl sie cloak to gra nie resetuje timera jaki ma cloak pomiedzy wylaczeniem a ponownym wlaczeniem, wczoraj pare razy  na bramie po skoku widzialem tylko ze nie moge przez najblizsze 5 sekund uzyc cloaka  :D

--- Koniec cytatu ---

To nie ma nic wspólnego z patchem, zawsze tak było, jeśli serwer wyjątkowo sprawnie przerzucił Cię przez gate. "Wyjątkowo sprawnie" to znaczy, że wylądowałeś poniżej 2km od outgate'a, kliknąłeś "jump" dokładnie w momencie decloaku, załadowałeś grid po drugiej stronie "insta" i od razu próbowałeś warpnąć. Innymi słowy - gra liczy te 6 sekund delaya jak gdybyś robił "decloak - cloak" bez skoku przez gate.

Kara Mon:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 02, 2011, 19:59:32 ---To nie ma nic wspólnego z patchem, zawsze tak było, jeśli serwer wyjątkowo sprawnie przerzucił Cię przez gate. "Wyjątkowo sprawnie" to znaczy, że wylądowałeś poniżej 2km od outgate'a, kliknąłeś "jump" dokładnie w momencie decloaku, załadowałeś grid po drugiej stronie "insta" i od razu próbowałeś warpnąć. Innymi słowy - gra liczy te 6 sekund delaya jak gdybyś robił "decloak - cloak" bez skoku przez gate.

--- Koniec cytatu ---

Nigdy tego nie mialem , dopiero od wczoraj zaczelo sie a latam cloakerami prawie ze "zawodowo".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej